![]() |
|
مشکل منوها - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل منوها (/thread-16384.html) |
مشکل منوها - green_rains - ۲۹-۷-۱۳۹۳ ۰۶:۰۶ صبح با سلام من ی مشکل جدی دارم اونم اینه که روی هر منویی میزنم مطلبشو لود نمیکنه مطلب و به منو و مجموعه اختصاص دادم برای مثال روی این مطلب که کلیک می کنم به جای پیام مدیریت صفحه ی خالی آن می آید لطفا راهنماییم کنید ![]() دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: مشکل منوها - Reza Ganji - ۲۹-۷-۱۳۹۳ ۰۶:۴۲ صبح شما باید نمایش پیام های خطا رو در تنظیمات جوملا فعال کنید.گزارش خطا رو فعال کنید تا مشخص بشه چه اروری نمایش داده میشه. RE: مشکل منوها - green_rains - ۲۹-۷-۱۳۹۳ ۰۷:۲۷ صبح این کارو کردم اما خطایی رو نشون نمیدهد RE: مشکل منوها - YasinDesign - ۲۹-۷-۱۳۹۳ ۰۸:۲۲ صبح پیغام خظاها از طریق php.ini توی سرور بسته شده یا توی configuration.php میتونید display_errors را روشن کنید یا display_flag_errors را روشن کنید |