پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
اضافه کردن موقعیت ماژول در دیواره ی سایت + نمونه - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html)
+--- موضوع: اضافه کردن موقعیت ماژول در دیواره ی سایت + نمونه (/thread-16372.html)

اضافه کردن موقعیت ماژول در دیواره ی سایت + نمونه - damirchy313 - ۲۷-۷-۱۳۹۳ ۱۱:۰۶ عصر

به نام خدا
با سلام
می خواهم در دیواره سمت چپ سایت و خارج از محدوده قالب یک موقعیت ماژول با عرض 150px درست کنم اما نمیشه
امکان داره کد و نحوه آن را برایم قرار دهید
نمونه : در سایت فرهنگ نیوز قسمت تبلیغات را در سمت چپ سایت ایجاد کرده / عکس را پیوست کردم

RE: اضافه کردن موقعیت ماژول در دیواره ی سایت + نمونه - Reza Ganji - ۲۸-۷-۱۳۹۳ ۱۲:۴۹ صبح

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آموزشش در انجمن هست و فقط بعد از ایجاد موقعیت باید در قالب باید پوزیشنش رو فیکس کنید تا در اون محلی که میخواهید فیکس بمونه.

RE: اضافه کردن موقعیت ماژول در دیواره ی سایت + نمونه - damirchy313 - ۲۸-۷-۱۳۹۳ ۰۴:۴۳ عصر

به نام خدا
با سلام
ممنون آقای گنجی
اما وقتی در فاید index موقعیت را ایجاد می کنیم ، موقعیت جدید در بین موقعیت های قبلی قرار می گیرد و در سمت چپ سایت قرار داده نمی شود .
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید چون با کد نویسی زیاد آشنا نیستم . نحوه پوزیشنش رو فیکس کردن چگونه است و چگونه می توانم مانند عکس قرار داده شده در پیغام قبلی موقعیتی ایجاد کنم

RE: اضافه کردن موقعیت ماژول در دیواره ی سایت + نمونه - Reza Ganji - ۲۹-۷-۱۳۹۳ ۰۴:۱۲ صبح

باید توسط سی اس اس موقعیت دهی کنید مثلا از چپ 10 پیکسل و از بالا 80 درصد فاصله بدید و پوزیشن رو فیکس بزارید.
البته بهتره این موقعیت رو درون دیگر دایوها اضافه نکنید.
اقای صدرا حسابی خیلی بهتر میتونستند کمکتون کنند اما متاسفانه کم آنلاین میشوند.