![]() |
|
دیر لود شدن sp tab - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: دیر لود شدن sp tab (/thread-16324.html) |
دیر لود شدن sp tab - mohi - ۲۳-۷-۱۳۹۳ ۰۷:۳۵ صبح من از تب ساز sp تب توی صفحه اول سایتم استفاده کردم که چندتا ماژول رو توش نشون میدم اما گاهی وقتا توی لود صفحه دچار مشکل میشه به طوریه که همه ی اجزای صفحه اول لود شده ولی این تب ساز لود نشده و همینطور توی لودینگ میمونه من حتا مازول اچ تی ام ال ساده که فقط توش دو خط متن بود رو هم گذاشتم ولی باز هم همینطوری شد دلیلش چی میتونه باشه؟
RE: دیر لود شدن sp tab - Reza Ganji - ۲۳-۷-۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ صبح متاسفانه این تب ساز همینطوریه من در خیلی از سایت ها دیدم و برای همین زیاد به بچه ها توصیه نمیکنم. دیاموند تب رو تست کنید. RE: دیر لود شدن sp tab - mohi - ۲۳-۷-۱۳۹۳ ۰۸:۳۴ عصر این تب سازی که گفتید رو تست کردم خوبه ولی ماژول هارو میشه در موقعیت این تب ساز نشون داد من میخام مثه sp tsb ماژول هایی رو که در جایی دیگه ( در صفحات خودشون در موقعیت خاص خودشون ) نشون دادم به این تب ساز اضافه کنم sp tab به جای موقعیت میشه ماژول ها رو در اون اد کرد من همچین قابلیتی رو میخام مشابه این تب ساز میشه باز هم نام ببرید؟ تشکر |