![]() |
|
فارسی سازی قالب مدیریت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: فارسی سازی قالب مدیریت (/thread-16293.html) |
فارسی سازی قالب مدیریت - mas_h - ۱۹-۷-۱۳۹۳ ۰۵:۲۰ صبح سلام،من میخوام قالب مدیریت رو فارسی سازی کنم،مثال: میخوام بخش کامپوننت که انگلیسی نوشته شده رو به فارسی(کامپوننت) تغییر بدم چیکارباید بکنم؟ RE: فارسی سازی قالب مدیریت - Reza Ganji - ۱۹-۷-۱۳۹۳ ۰۵:۳۹ صبح اگر زبان فارسی به سایتتون اضافه شده باشه اینها فارسی نمایش داده میشه ! RE: فارسی سازی قالب مدیریت - mas_h - ۱۹-۷-۱۳۹۳ ۰۵:۴۴ صبح مرسی استاد،حالا اضافه نشده باشه چطوری اضافه کنم؟ RE: فارسی سازی قالب مدیریت - Reza Ganji - ۱۹-۷-۱۳۹۳ ۰۵:۴۷ صبح جوملاتون چه نسخه ای است ؟ 2.5 یا 3.3 ؟ RE: فارسی سازی قالب مدیریت - mas_h - ۱۹-۷-۱۳۹۳ ۰۵:۵۱ صبح 2.5هستش استاد چی شد؟من منتظرم راهنماییم کنید. RE: فارسی سازی قالب مدیریت - Reza Ganji - ۱۹-۷-۱۳۹۳ ۰۶:۲۶ صبح دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. در تاپیک بالا فایل پیوست بسته زبان فارسی جوملا 2.5 است / دانلود و نصب کنید و از منو افزونه ها و مدیریت زبان ها میتونید زبان پیش فرض مدیریت رو فارسی کنید یعنی زبان فارسی رو پیش فرض قرار دهید. |