![]() |
|
درخواست اسلاید اخبار به این شکل - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: درخواست اسلاید اخبار به این شکل (/thread-1625.html) |
درخواست اسلاید اخبار به این شکل - vahid.exe - ۸-۵-۱۳۹۰ ۰۳:۴۸ صبح سلام دوستان به یه اسلاید خبر این شکلی نیاز دارم. ممنون میشم اگه افزونه ای سراغ دارید بهم معرفی کنید ![]()
RE: درخواست اسلاید اخبار به این شکل - Reza Ganji - ۸-۵-۱۳۹۰ ۰۳:۵۴ صبح اين نمونه اسلايدشو فكر ميكنم در انجمن معرفي شده باشد ! البته اگردمو قرار دهيد بهتر ميتوان كمك كرد ! RE: درخواست اسلاید اخبار به این شکل - vahid.exe - ۸-۵-۱۳۹۰ ۰۴:۰۶ صبح دمو زنده ازش ندارم . خیلی وقت پیشا تو یه سایت انگلیسی دیدم ولی الان هر چی فک میکنم یادم نمیاد . قبل از اینکه پست بدم، در انجمن نیگاه کردم چیزی اینجوری پیدا نکردم RE: درخواست اسلاید اخبار به این شکل - Reza Ganji - ۸-۵-۱۳۹۰ ۰۴:۲۲ صبح من فكر ميكنم موجود است و البته به خاطر حجم بالاي افزونه هايي كه معرفي شده و من تست ميكنم يادم نميمونه نامشون را ولي بيشتر از هرچيز ما در انجمن اسلايدر و اسلايدشو جوملا معرفي كرديم ! احتمالا مربوط به سايت جوملارت باشه و قالب هاي املاك ! RE: درخواست اسلاید اخبار به این شکل - vahid.exe - ۸-۵-۱۳۹۰ ۰۴:۳۵ صبح آقای گنجی پیداش کردم، لینک سایت سازنده همین ماژول رو، ولی فک کنم تجاری باشه ! این لینکش هست : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اینم لینک دموش : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. یه نیگاه می کنید. رایگانش گیرم نمیاد ؟ ( پرشین بوی همیشه دنبال چی مفته ) !
RE: درخواست اسلاید اخبار به این شکل - Reza Ganji - ۸-۵-۱۳۹۰ ۰۴:۵۱ صبح من نديدم نميدونم هست يا نه ! RE: درخواست اسلاید اخبار به این شکل - وحید سیدی - ۸-۵-۱۳۹۰ ۰۶:۱۱ صبح سلام من این ماژول را دارم اگر خواستی بگو تا در پیام خصوصی برات بفرستم. RE: درخواست اسلاید اخبار به این شکل - مرتضی محمدجانی - ۸-۵-۱۳۹۰ ۰۷:۱۶ عصر من این اسلاید شو رو دارم از همین جوملا گرفتم فقط به صورت فلش ولی به نظر من تو جوملا بگردی پیدا می کنی RE: درخواست اسلاید اخبار به این شکل - وحید سیدی - ۸-۵-۱۳۹۰ ۰۷:۲۲ عصر (۸-۵-۱۳۹۰ ۰۳:۴۸ صبح)vahidexe نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. در پیام خصوصی ارسال شد. RE: درخواست اسلاید اخبار به این شکل - vahid.exe - ۸-۵-۱۳۹۰ ۰۷:۲۴ عصر (۸-۵-۱۳۹۰ ۰۷:۱۶ عصر)parsrayaneh نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ممنون از شما دوست گلم کمک های مردمی رسید ! آقای سیدی همین افزونه رو داشتند و واسم ارسال کردند اسلاید جالبی هس
|