![]() |
|
كامپوننت تماس با ما فاكس FOX Contact - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: تيم ترجمه (/forum-88.html) +--- انجمن: افزونه هاي ترجمه شده (/forum-90.html) +--- موضوع: كامپوننت تماس با ما فاكس FOX Contact (/thread-1623.html) |
كامپوننت تماس با ما فاكس FOX Contact - Pourdaryaei - ۸-۵-۱۳۹۰ ۰۱:۵۵ صبح امروز يه كامپوننتي رو ميخوام معرفي كنم كه خيلي كار باهاش ساده است ، اين كامپوننت مخصوص جوملاي 1.6 طراحي شده ، خيلي ساده ميتونيد يك فرم تماس با قابليت مفيد براي سايتتون ايجاد كنيد . راست به چپش نكردم ، ولي فكر ميكنم مشكلي نداشته باشه با اين مورد ، هرجور قالب باشه همونطوي نمايش داده ميشه . از قابليتهاي اين كامپوننت طبق گفته سايت سازنده :
--- اين كامپوننت رو با همكاري يكي از اعضاي سايت خانم سحر استوار ( سپيده ) ترجمه كردم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: كامپوننت تماس با ما فاكس FOX Contact - salondaran - ۱۷-۱۰-۱۳۹۰ ۰۷:۴۲ عصر عالی بود دست شما درد نکنه ! RE: كامپوننت تماس با ما فاكس FOX Contact - mal2moh - ۱۷-۱۰-۱۳۹۰ ۰۹:۱۷ عصر دمو لطفا کاش برای هم بود
RE: كامپوننت تماس با ما فاكس FOX Contact - Pourdaryaei - ۱۷-۱۰-۱۳۹۰ ۰۹:۴۳ عصر لینک نسخه دمو رو توی پست اولی یادم رفته بود بزارم الان گذاشتم ، متاسفانه برای نسخه 1.5 موجود نیست ولی برای :j17: یکی از دوستان انجمن ترجمه کردند دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: كامپوننت تماس با ما فاكس FOX Contact - mahdi71 - ۱۷-۱۰-۱۳۹۰ ۱۰:۴۹ عصر سلام دوست عزیز حیف شد برای 1.5نیست من خیلی لازمش داشتم RE: كامپوننت تماس با ما فاكس FOX Contact - Pourdaryaei - ۱۸-۱۰-۱۳۹۰ ۰۱:۴۸ صبح میتونید از کامپوننتهای دیگه استفاده کنید RE: كامپوننت تماس با ما فاكس FOX Contact - ali_gh8 - ۲۹-۱۲-۱۳۹۰ ۱۱:۲۱ صبح باسلام و عرض خسته نباشید به همه بچه های پارس جوم من این کامپوننت رو فعال کردم ولی هر چی گشتم نتونستم این کپی رایتش رو از بین ببرم منتظر پاسخ شما عزیزان هستیم RE: كامپوننت تماس با ما فاكس FOX Contact - negar91 - ۸-۹-۱۳۹۱ ۰۷:۲۵ عصر سلام این کامپوننت برای جوملا 2.5 کاربرد ندارد؟ |