پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
{ويژه} قالب خبري Yt News با پشتيباني زبان فارسي و راست چين شده - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html)
+--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html)
+---- انجمن: قالب های جوملا 2.5 (/forum-111.html)
+----- انجمن: قالب های انگلیسی جوملا 2.5 (/forum-112.html)
+----- موضوع: {ويژه} قالب خبري Yt News با پشتيباني زبان فارسي و راست چين شده (/thread-1618.html)

صفحه‌ها: 1 2

قالب خبري Yt News با پشتيباني زبان فارسي و راست چين شده - Reza Ganji - ۷-۵-۱۳۹۰ ۰۸:۴۲ عصر

[تصویر:  1297377854_1_8a6276a549.png] [تصویر:  1297377891_1_52f424042d.png]

[تصویر:  1311931557_1_57f7c0bb3e.jpg]

سلام و درود
اين قالبي زيبا براي سايت هاي خبري و پشتيباني از زبان فارسي كه البته قالب ترجمه نشده ولي به صورت پيش فرض زبان هاي ltr و rtl را ساپورت ميكند !

بنا به گفته سازنده اين قالب اينترنت اكسپلورر هفت به بالا را ساپورت ميكند ولي در تستي كه انجام دادم با نسخه شش اين مرورگرهم به درستي نمايش داده شد !

خصوصيات اين قالب به زبان سازنده :
کد:
Support for Joomla 1.5 and Joomla 1.6 native
Support RTL, LTR language
Support for Window layout, Iphone layout, Android layout, Handheld layout
Support Typography: Image Styling, Icon style, Button
Compatible IE 7+, Safari, Mozilla Firefox, Opera, Chrome
Javascript, Css compression and Cache supported
Support for Extensions: Yt Basic News, Yt Hot Toppic, Yt Menus, Yt Module Tabs, Yt Multi Videos, Yt News Content, Yt News Frontpage, Yt Title Flash

اين قالب براي جوملا 1.6 و جوملا 1.5 همراه با ماژول هاي مورد نياز منتشر شده كه در پيوست موجود مي باشد و همچنين داراي بسته نصبي اماده نيز مي باشد كه به خاطر حجم بالا مي توانيد از سايت سازنده دريافت كنيد !

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با توجه درخواست هاي زياد براي سايت هاي خبري اميدوارم مورد توجه و استفاده دوستان قرار بگيرد !

لينك دانلود بسته هاي آماده نصب اين قالب نيز اضافه شد ! البته طبق گفته سازنده تصاوير استفاده شده در دمو در بسته موجود نيست !

RE: قالب خبري Yt News با پشتيباني زبان فارسي و راست چين شده - Reza Ganji - ۹-۵-۱۳۹۰ ۱۱:۵۹ صبح

به دليل نياز به ثيت نام در سايت سازنده جهت دانلود لينك دانلود بسته هاي آماده نصب اين قالب به پيوست اضافه شد !

RE: قالب خبري Yt News با پشتيباني زبان فارسي و راست چين شده - علی فاطمی - ۵-۸-۱۳۹۰ ۰۶:۵۲ عصر

برای جوملا 1.7 هم کاربرد داره؟

RE: قالب خبري Yt News با پشتيباني زبان فارسي و راست چين شده - Reza Ganji - ۵-۸-۱۳۹۰ ۰۷:۲۶ عصر

معمولا افزونه و قالب های جوملا 1.6 برروی جوملا 1.7 نیز کار میکنند ولی باز هم تست کنید و بعد برروی سایت اصلی استفاده کنید !

RE: قالب خبري Yt News با پشتيباني زبان فارسي و راست چين شده - sfmhoo - ۲۶-۱۱-۱۳۹۰ ۰۱:۴۰ صبح

سلام
ممنون از قالبتون
من فالب + افزونه ها رو بر روی جوملا 1.5 نصب کردم اما ظاهرش خیلی با دمو قالب متفاوته..میشه یه کم راجب افزونه هاش توضیح بدید که هر کدوم دقیقا چکار می کنند؟
مهمتر از همه چطوری راست چین و به عبارتی فارسیش کنم؟ هم متن هم ستون های چپ و راست ..چون منو رفته سمت چپ و چپ چین هم هست..
ممنون میشم کمک کنید

RE: قالب خبري Yt News با پشتيباني زبان فارسي و راست چين شده - محمد - ۱-۳-۱۳۹۱ ۰۹:۱۳ عصر

دوست عزيز شما بايد بريد به تنظيمات خود قالب و اونجا راست به چپش كنيد.يعني rtl.

براي درك بهتر افزونه ها بسته نصبي هم قرار داده شده شما ميتونيد دانلود كنيد و از همين نسخه استفاده كنيد.

موفق باشيد

RE: قالب خبري Yt News با پشتيباني زبان فارسي و راست چين شده - Fahrenheit - ۱۶-۴-۱۳۹۱ ۰۶:۵۶ صبح

سلام و خسته نباشید
من یه سوال داشتم
وقتی بسته نصبی رو نصب میکنید ، موقع رفتن به قسمت ادمینش ، یوزر و پسورد قبول نمیکنه!!
یعنی هرچی بهش میدم قبول نمیکنه!
همین امروز چندتا بسته نصبی دیگه هم نصبیدم ، هیچ مشکلی نداشت ، اما این یه مشکل عجیب داره!
حتی توی فایل کانفیگشم رفتم ، گفتم شاید یوزر و پس رو اشتباه میزنم!! اما بازم ..
میشه کمکی کنید ؟!

RE: قالب خبري Yt News با پشتيباني زبان فارسي و راست چين شده - Reza Ganji - ۱۶-۴-۱۳۹۱ ۰۹:۰۴ صبح

غیر ممکنه چون من خودم قبلا تست کردم و بارها هم دوستان دانلود کردند و نصب کردند.
هنگام وارد کردن پسورد ممکن است کیبورد فارسی بوده یا دلایل دیگه.
برای اطمینان دوباره دانلود کنید و نصب کنید.

RE: قالب خبري Yt News با پشتيباني زبان فارسي و راست چين شده - Fahrenheit - ۱۶-۴-۱۳۹۱ ۰۶:۳۱ عصر

من اینو دانلود کردم که واسه 1.5 هست:

مثه همیشه نصب میکنم ، یوزر میشه ادمین ،
پسورد میشه مثلا 123456
(روی لوکالم)
اما برای این بسته نمیشه ، ارور میده!!
هر کاری میکنم نمیتونم وارد administrator بشم !! هر یوزر و پسوردی میزنم خطا میده!!

RE: قالب خبري Yt News با پشتيباني زبان فارسي و راست چين شده - Reza Ganji - ۱۶-۴-۱۳۹۱ ۰۷:۱۴ عصر

من دوباره تست میکنم !