![]() |
|
404 - Component not found - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: 404 - Component not found (/thread-16179.html) |
404 - Component not found - hirbod - ۴-۷-۱۳۹۳ ۱۰:۵۶ عصر سلام من کامپوننت rsmedia galleryرو نصب کردم این خطارو داد حتی پاکش کردم و کش جوملا ومرورگرمو پاکردم ولی باز همین پیغامو میده!؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: 404 - Component not found - Zudia - ۵-۷-۱۳۹۳ ۰۱:۳۹ صبح سلام لینک اون کامپوننت رو به بعضی از منو ها تون دادید همینطور همون لینکی که گزاشتید و چون کامپوننت رو پاک کردید واسه همین خطای 404 میده لطفا چک کنید ممنون RE: 404 - Component not found - sajjad salehi - ۵-۷-۱۳۹۳ ۰۳:۱۶ صبح من که خطایی ندیدم اما به هر حال خب اول از کجا و چطوری حذفش کردین ؟ باید از منوی افزونه ها / مدیریت افزونه ها حذفش میکردین دوم ممکنه تنها کامپوننت نبوده باشه خیلی وقتها پلاگینها و ماژولها هم همراه کامپوننت نصب میشن توی همون بخش بگرد اونها رو هم پاک کن . سوم هم که دوستمون گفتن اگه منویی به اون کامپوننت اختصاص دادی حذف کن . و نکته ی اول همیشه قبل از هر کاری یه بک آپ از سایت و بانک اطلاعاتی بگیر مثلا با اکیبا RE: 404 - Component not found - hirbod - ۵-۷-۱۳۹۳ ۰۴:۱۴ صبح متاسفانه باز ج نداد!!؟ RE: 404 - Component not found - sajjad salehi - ۵-۷-۱۳۹۳ ۰۴:۵۹ صبح خب منوها رو از نو ایجاد کنید ایتمهای k2 که باهاش مطالب رو درست کردید از نو درست کنید . و ... |