![]() |
|
مشکل در نصب سایت بر روی Cpanel - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در نصب سایت بر روی Cpanel (/thread-16151.html) |
مشکل در نصب سایت بر روی Cpanel - barahooei - ۳۰-۶-۱۳۹۳ ۰۶:۵۳ عصر با سلام دوستان میخوام یه سایت رو روی cpanel نصب کنم ولی Database و اطلاعات سایت به صورت جداگانه هستند در نصب data base مشکل دارم اجازه نمیده data base جدید درست میکنم باز هم فایده نداره چکار کنم RE: مشکل در نصب سایت بر روی Cpanel - Reza Ganji - ۳۰-۶-۱۳۹۳ ۰۷:۰۷ عصر اگر اجازه نمیدهد بسازید حتما در تعداد ایجاد پایگاه داده محدودیت دارید ! ببینید چندتا دیتابیس میتونید ایجاد کنید ؟ RE: مشکل در نصب سایت بر روی Cpanel - barahooei - ۳۰-۶-۱۳۹۳ ۰۷:۱۵ عصر نه محدودیت ندارم برای نصب دیتا بیس RE: مشکل در نصب سایت بر روی Cpanel - Reza Ganji - ۳۰-۶-۱۳۹۳ ۰۷:۳۹ عصر خوب یه اروری باید بده و بدون ارور نمیشه تشخیص داد.ممکنه نیاز باشه مای اس کیوال ری استارت بشه و بد نیست به هاستینگ اطلاع دهید. RE: مشکل در نصب سایت بر روی Cpanel - barahooei - ۳۰-۶-۱۳۹۳ ۰۸:۳۱ عصر بله پیغام میده من پیغامشو اینجا میزارم اصلا گیج شدم RE: مشکل در نصب سایت بر روی Cpanel - mahan - ۳۰-۶-۱۳۹۳ ۰۹:۴۷ عصر درود بر شما همانطور که جناب گنجی گفتند ممکن است در تعداد دیتابیس محدودیت داشته باشید در غیر این صورت با مدیر سرور هماهنگ کنید، (مرورگر خود را هم تغییر دهید و تست کنید) شاد باشید و شادی بخش دیگران |