![]() |
|
درخواست ماژول SJ Categories Accordion یا مشابه - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: درخواست ماژول SJ Categories Accordion یا مشابه (/thread-16147.html) |
درخواست ماژول SJ Categories Accordion یا مشابه - sajjad salehi - ۳۰-۶-۱۳۹۳ ۰۱:۱۸ صبح با سلام دنبال منو یا افزونه ای میگردم که اولا اکاردئونی باشه یا به روش دیگه ای اطلاعات دسته بندی شده رو یک جا فشرده نشون بده و دوما عکس و توضیحات داشته باشه و سوما لینکش لینک مطالب باشه . SJ Categories Accordion به راحتی خیلی خوب انجامش میده ولی فقط افزونه ی جوملا 2.5 روی نت موجوده . منوهای موجود هم فقط به صورت لیست نمایش میدن . اگه میشد عکس رو آورد بالای سر عنوان منو و منوها هم به صورت ریسپانسیو فضا رو پر کنن عالی میشد . فکر کنم بشه منوی اصلی جوملا رو اینطوری کرد . کلا میخوام مثل نمایش محصولات افزونه ای فروشگاهی بشه . ممنون RE: درخواست ماژول SJ Categories Accordion یا مشابه - mahan - ۳۰-۶-۱۳۹۳ ۰۹:۰۴ عصر درود بر شما پیشنهاد می کنم از بسته های نصبی موجود که دارای قابلیت های مد نظر شما است استفاده کنید و افزونه را استخراج کنید شاد باشید و شادی بخش دیگران RE: درخواست ماژول SJ Categories Accordion یا مشابه - sajjad salehi - ۱۱-۷-۱۳۹۳ ۰۴:۴۱ عصر خب من هنوز دنبال این افزونه برای جوملا 3میگردم . تنها بسته ی نصبی قالب مگزین بود که اون هم با 2.5 هست . چند روز پیش لینک دانلود گتگوری اکوردینگ برای کی 2 جوملا 3رو توی یه سایت فارسی دیدم ولی امروز که برای دانلود اومدم کلا لینکهای سایت پاک شده . یه فروشگاه هم هست میفروشه ولی فقط 2.5 رو داره . sj K2 Categories Accordion یا sj Categories Accordion هر کدوم رو که برای 3 باشه ترجیحا نسخه ی کی 2 هزینه اش رو هم در حد معقول حاظرم بپردازم . |