![]() |
|
مشکل در ماژول - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در ماژول (/thread-16126.html) |
مشکل در ماژول - رضاندیمی - ۲۷-۶-۱۳۹۳ ۰۶:۴۴ صبح یه مشکل:تو ماژول نمیشه ادامه مطلب گذاشت؟اصلا ادامه مطلب نداره،ولی تو مدیریت مطالب هست،چطوری ادامه مطلب بذارم؟فقط لینک نباشه. RE: مشکل در ماژول - mohi - ۲۷-۶-۱۳۹۳ ۰۷:۳۱ صبح چه ماژولی؟ اسم ماژول؟ ماژول html اختصاصی میشه بعضی ماژول ها هم خودشون دارن ادامه مطلب رو اما به صورت لینک اسم ماژول مورد نظرتون رو بگید؟ RE: مشکل در ماژول - رضاندیمی - ۲۷-۶-۱۳۹۳ ۰۷:۲۰ عصر دوست عزیز همین که گفتیدمن ماژول اچ تی ام ال سفارشی ایجاد کردم،حالا ادامه مطلب نداره،یعنی فقط از لینک دادن ادامه مطلب بذارم؟ RE: مشکل در ماژول - Zudia - ۲۸-۶-۱۳۹۳ ۰۳:۱۸ صبح خب میتونید خودتون دست به کار شید و دکمه read more بسازید چون ماژوا html سفارشی استفاده کرده اید من به شما ماژول rockettheme رو پیشنهاد میدم چون کار با اون خیلی ساده هست و کارایی خوبی هم داره (امتحان کردم دارم میگم ها ) همه امکاناتی که حتی فکرشم نمیتونید بکنید هم داره .... RE: مشکل در ماژول - رضاندیمی - ۲۸-۶-۱۳۹۳ ۰۴:۰۹ صبح مرسی عزیز،میتونید ماژولی که گفتیدوپیوست کنید؟ممنون |