![]() |
|
گذاشتن پشتیبانی آنلاین - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: گذاشتن پشتیبانی آنلاین (/thread-16092.html) |
گذاشتن پشتیبانی آنلاین - رضاندیمی - ۲۳-۶-۱۳۹۳ ۰۴:۲۱ صبح سلام به همه پارس جومی،من یه اسکریپت پشتیبانی آنلاین دارم میخوام به گوشه ی سایت وصلش کنم که وقتی کاربری میاد بشه باهاش گفتگو،پشتیبانی(چت کرد)،راهی هست؟ RE: گذاشتن پشتیبانی آنلاین - Reza Ganji - ۲۳-۶-۱۳۹۳ ۰۵:۲۲ صبح نام اسکریپت رو بنویسید تا دوستان در مورد اون راهنمایی کنند. RE: گذاشتن پشتیبانی آنلاین - رضاندیمی - ۲۳-۶-۱۳۹۳ ۰۶:۰۵ صبح اسكريپت لایو زیلا یا فایل زیلا،دوستان کسی کار کرده؟ RE: گذاشتن پشتیبانی آنلاین - Reza Ganji - ۲۳-۶-۱۳۹۳ ۰۶:۲۰ صبح برای لایوزیلا ماژول موجود بود تا اونجایی که یادمه سرچ کنید در انجمن و جوملای جهانی. اگر نبود از ماژول اچ تی ام ال سفارشی استفاده کنید و یا یک دایو در قالب ایجاد کنید و اگر خواستید موقعیتش رو فیکس کنید تا در موقعیتی که ایجاد کردید ثابت بمونه. RE: گذاشتن پشتیبانی آنلاین - رضاندیمی - ۲۳-۶-۱۳۹۳ ۰۶:۲۳ صبح آهان،دستتون درد نکنه آقای گنجی،(یک دایو در قالب ایجاد کنید و اگر خواستید موقعیتش رو فیکس کنید تا در موقعیتی که ایجاد کردید ثابت بمونه. )این چطوری میشه؟بی زحمت میشه یکم توضیح بدید. RE: گذاشتن پشتیبانی آنلاین - Reza Ganji - ۲۳-۶-۱۳۹۳ ۰۶:۳۹ صبح بستگی به قالبتون داره اگر قالب معمولی باشه و با فرم ورک نباشه راحته در انجمن آموزشش هست. |