![]() |
|
تم سی پنل رو چگونه تغییردهیم؟ - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: تم سی پنل رو چگونه تغییردهیم؟ (/thread-15990.html) |
تم سی پنل رو چگونه تغییردهیم؟ - jahani - ۴-۶-۱۳۹۳ ۱۱:۴۳ عصر سلام.من تم سی پنل ام رو تغییر دادم وحالت جالبی نشده وحالا چطورمیتونم به حالت اولیه برگردومش؟؟ RE: تم سی پنل رو چگونه تغییردهیم؟ - Reza Ganji - ۵-۶-۱۳۹۳ ۱۲:۳۱ صبح در سی پنل در سمت چپ بالا و یا در بالا میتونید تم رو تغییر بدید.میتونید در پایین صفحه اصلی سی پنل همه تنظیماتی رو که انجام دادید ریست کنید (reset all interface settings) RE: تم سی پنل رو چگونه تغییردهیم؟ - jahani - ۵-۶-۱۳۹۳ ۰۱:۳۹ صبح ممنون استاد ولی چنین گزینه ای دیگه واسم وجود نداره که بخوام ریست کنم ! یادم نیست کدوم شماره ازتم سی پنل رو انتخاب کردم ... دکمه ریست روپیدانمیکنم RE: تم سی پنل رو چگونه تغییردهیم؟ - صدرا حسابی - ۵-۶-۱۳۹۳ ۰۱:۴۹ صبح در بخش Preferences گزینه Change Style رو انتخاب کنید. RE: تم سی پنل رو چگونه تغییردهیم؟ - jahani - ۵-۶-۱۳۹۳ ۰۳:۴۲ عصر مرسی.اماگزینه prefrences هم نداره بخدا RE: تم سی پنل رو چگونه تغییردهیم؟ - Zudia - ۵-۶-۱۳۹۳ ۰۵:۰۸ عصر اسکرین شات بزارین براتون بگم چیکار کنید RE: تم سی پنل رو چگونه تغییردهیم؟ - jahani - ۵-۶-۱۳۹۳ ۰۶:۵۶ عصر این تصویرتم جدیده ولی هیچ تنظیماتی توش نداره که تغییرش بدم RE: تم سی پنل رو چگونه تغییردهیم؟ - Vahid Taheri - ۵-۶-۱۳۹۳ ۰۷:۰۸ عصر در صفحه ی اصلی cpanel (همین نمایه آیکن ها) در نوار آدرس به جای index.html و هر چی بعدش بود ، style/index.html رو وارد کنید و اینتر رو بزنید. قاعدتا باید به صفحه تغییر استایل ها هدایت بشین RE: تم سی پنل رو چگونه تغییردهیم؟ - jahani - ۵-۶-۱۳۹۳ ۰۸:۵۹ عصر همین کارروکردم ولی این ارور رو داد HTTP error 404 RE: تم سی پنل رو چگونه تغییردهیم؟ - Reza Ganji - ۸-۶-۱۳۹۳ ۰۶:۴۱ صبح عزیز من اسکرین شاتتون کامل نیست.در داخل این آیکن ها نیست بلکه در سمت چپ بالای منوهای سمت چپ یا در بالا زیر هدر است. اگر نتونستید تغییر بدید اطلاعات رو درصورت تمایل ارسال کنید تا تغییر بدم براتون. |