![]() |
|
مشکل در فایل css - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در فایل css (/thread-15911.html) |
مشکل در فایل css - mohi - ۲۴-۵-۱۳۹۳ ۰۸:۴۸ عصر این یه فایل css هست وقتی اپلود میکنم خوب نشون نمیده قالب اصلی من sj plus v1 این css برای sj plus v2 هست دومی ینی sj plus v2 کلا بسته اش نصب نمیشه در قسمت دیتا بیس ارور میده وقتی تمیپلیت رو هم نصب میکنم کلا قالب بهم میریزه همه چی خراب میشه من v1 رو نصب کردم از تمپلیت آبی رنگ این v2 خوشم اومده ولی بعد اپلود ، بهم میریزه من css زیاد بلد نیستم کسی میدونه چه ایرادی ممکنه این تمپلیت داشته باشه؟؟؟؟ رنگ قرمز ش رو هم پیوست کردم این شکلی میشه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: مشکل در فایل css - Zudia - ۲۴-۵-۱۳۹۳ ۱۰:۰۴ عصر استایل yt_menuposition رو فک کنم اشتبا ها از داخل css حذف کردید.... همچنین این basicnavigator میتونین فایل های قالب رو که دانلود کرده بودید رو ازاونجا اون فایل css رو پیدا کرده و جایگزین کنید ولی اینجوری دوباره میشه همون آش وکاسه قبلی واسه همین میتونین کد هایی که در حال حاضر در فایل css تغییر دادید رو یه جا کپی کنید و بعد از کپی کردن فایل css اصلی این کد های تازه کپی کرده رو اونجا دوباره کپی کنید فک کنم خیلی از استایل ها و کلاس ها رو حذف کردید حتما فایل css اصلی رو جایگزین کنید کل پوشه css اون رنگ رو کپی کنید RE: مشکل در فایل css - mohi - ۲۴-۵-۱۳۹۳ ۱۰:۳۸ عصر دوست عزیز و گرامی من چیزی حذف نکردم توضیح دادم فقط تمپلیت رنگ ابی رو اپلود کردم اول بسته v1 رو نصب کردم سپس فقط تملیت آبی رواپلود کردم تنها همون فایل css موقع نصبه فقط تملیت v2 هم همین اتفاق میافته همین شکلی میشه در ضمن بسته رو از خودخ سایت سازنده گرفتم لطفا سوال و توضیحات رو به دقت بخونید |