![]() |
|
مشکل در آپلود کردن سایت session - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در آپلود کردن سایت session (/thread-15888.html) |
مشکل در آپلود کردن سایت session - saberr - ۲۱-۵-۱۳۹۳ ۰۹:۰۵ صبح سلام به همگی سایت روی لوکال بدون هیچ مشکلی باز میشه من وقتی میبرم روی هاست خطای زیر رو میده من تمام مراحل رو درست رفتم Table 'wwwghabt_ghabtala4.g0dWb_session' doesn't exist SQL=INSERT INTO `g0dWb_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('6d666afa5ecf692932e947dcd18d81d3', 0, '1407793949') توی انجمن سرچ کردم گفتند که جدول session را Empty کنید این کار رو کردم ولی نتیجه نداد. ![]() ممنون میشم اگر کسی میدونه راهنمایی کنه
RE: مشکل در آپلود کردن سایت session - Reza Ganji - ۲۱-۵-۱۳۹۳ ۰۴:۴۳ عصر درود راه دیگری نداره و اگر تمامی تنظیمات مربوط به انتقال را درست انجام داده باشید این ارور با ریپیر کردن دیتابیس و یا خالی کردن جدول سیشن حل میشه. توصیه میکنم با آکیبا بک آپ سایت رو منتقل کنید تا دردسرتون کم بشه. RE: مشکل در آپلود کردن سایت session - saberr - ۲۱-۵-۱۳۹۳ ۱۰:۱۳ عصر تشکر از پاسختون ولی من با آکیبا بک اپ هم انجام دادم ولی همین مسئله تکرار شد و جدول سیشن رو خالی کردم ولی اتفاقی نیفتاد. منظور از ریپیر کردن دیتابیس چیه؟ اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.
RE: مشکل در آپلود کردن سایت session - Reza Ganji - ۲۱-۵-۱۳۹۳ ۱۰:۱۶ عصر منظور تعمیر کردنه دیتابیس هست. |