![]() |
|
اضافه کردن آواتار به اعضا - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: اضافه کردن آواتار به اعضا (/thread-15875.html) |
اضافه کردن آواتار به اعضا - eskafild - ۱۸-۵-۱۳۹۳ ۰۴:۵۹ صبح سلام من از سیستم ثبت نام خود جوملا استفاده می کنم و نیاز دارم فقط طرف بتونه برای خودش عکس آواتار بزنه! لطفا افزونه ای معرفی کنید، برای آواتار فقط سی بی یا کامپوننت سنگین و پر درد سر دیگه نباشه خواهشا! تشکر ![]()
RE: اضافه کردن آواتار به اعضا - eskafild - ۱۸-۵-۱۳۹۳ ۰۴:۵۲ عصر یه جوری باشه تو فیلد ثبت نام باشه و تو ویرایش پروفایل هم باشه! RE: اضافه کردن آواتار به اعضا - eskafild - ۱۹-۵-۱۳۹۳ ۰۷:۵۳ صبح دوستان کسی نیست راهنمایی کنه در این زمینه؟ RE: اضافه کردن آواتار به اعضا - Reza Ganji - ۱۹-۵-۱۳۹۳ ۰۲:۵۱ عصر Profile Picture رو تست کنید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: اضافه کردن آواتار به اعضا - eskafild - ۱۹-۵-۱۳۹۳ ۰۴:۴۷ عصر ممنون ولی این پلاگین تایید عکس ها رو نمی خواد! RE: اضافه کردن آواتار به اعضا - Reza Ganji - ۲۱-۵-۱۳۹۳ ۰۳:۲۱ صبح من ندیدم تایید تصویر برای آواتور باشه حتی در انجمن هم این رو نداریم. |