![]() |
|
مشکل با ارتقاء جوملا از طریق منوی مدیریت جوملا - مهم - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل با ارتقاء جوملا از طریق منوی مدیریت جوملا - مهم (/thread-15814.html) |
مشکل با ارتقاء جوملا از طریق منوی مدیریت جوملا - مهم - azarman - ۱۱-۵-۱۳۹۳ ۰۶:۲۲ عصر [attachment=7296]با سلام من در هنگام نصب جوملا 3 با مشکلات زیادی با عنوان سطح دسترسی پوشه ها و فایلها مواجه شدم و با سعی و خطا تونستم مشکل رو رفع کنم و دسترسی ها رو تغییر دادم. حال در پنل مدیریت با پیغام در دسترس بودن نسخه جدید مواجه شدم و هنگامی که گزینه ی نصب نسخه بروزرسانی رو میزنم عمل بروزرسانی انجام نمیشه و خطایی هم نمیده. حدس خودم اینه که مشکل در سطوح دسترسی هست تصاویر رو میذارم. ممکنه دوستان نظر و راهکار پیشنهادیشون رو بدن؟ [attachment=7296] [attachment=7297] RE: مشکل با ارتقاء جوملا از طریق منوی مدیریت جوملا - مهم - Reza Ganji - ۱۳-۵-۱۳۹۳ ۰۶:۲۱ عصر برای اینکه بتونید از طریق مدیریت جوملا عمل بروز رسانی رو انجام بدید باید تابع curl در تنظیمات php فعال باشه ! اگر با مشکل مواجه هستید میتونید دستی بروزرسانی رو انجام بدید. |