![]() |
|
مشکل در فرم ساز - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در فرم ساز (/thread-15812.html) |
مشکل در فرم ساز - aminmehr - ۱۱-۵-۱۳۹۳ ۰۶:۰۳ عصر با سلام. من فرم ساز فارسی ار اس فرم و نصب کردم و و جدیدا به یک مشکل برخوردم اونم اینه که وقتی روی مدیریت فرم ها و ویرایش فرمها میرم یه صفحه که مربوط به مشخصاته میاد و کنار نمیره که عکس و پیوست کردم چه باید بکنم؟ RE: مشکل در فرم ساز - سعید حمزه زاده - ۱۱-۵-۱۳۹۳ ۰۶:۰۷ عصر خب آیکن ضربدر رو بزنید بره!!! RE: مشکل در فرم ساز - aminmehr - ۱۱-۵-۱۳۹۳ ۰۶:۱۱ عصر میزنم نمیره آخه اصلا هیچی کار نمی کنه RE: مشکل در فرم ساز - سعید حمزه زاده - ۱۱-۵-۱۳۹۳ ۰۶:۴۹ عصر با مرورگر دیگه هم همین مشکل رو دارید؟! RE: مشکل در فرم ساز - aminmehr - ۱۱-۵-۱۳۹۳ ۰۷:۲۵ عصر اره تست کردم اینجوریه من این ورژن و از سایت افزونه ها دانلود کردم و اینجوریه قبلی اینجوری نبود ضمن اینکه همین و توی سایت دیگه نصب کردم مشکل نداشت اینجا مشکل داره البته پیدا کرد نداشت RE: مشکل در فرم ساز - azarp - ۱۲-۵-۱۳۹۳ ۰۲:۱۱ صبح دوست عزیز شما میتونید از نسخه دیگری هم استفاده کنید این با جوملای شما سازگار نیس و اگه خواستید اینو درست کنید باید دسترسی بدید به یکی از مدیران تا بررسی نمایند ولی چون تازه نصب کردید بهترین توصیه تعویض نسخه کامپونت می باشد RE: مشکل در فرم ساز - Reza Ganji - ۱۳-۵-۱۳۹۳ ۰۶:۳۸ عصر این مشکل رو با حذف و نصب آر اس فرم میتونید احتمالا رفع کنید.دلیلی که ممکنه وجود داشته باشه عدم لود جی کوئری باشه. |