![]() |
|
اتصال rsform به پیامک ایرانیان - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: کامپوننت های جوملا 2.5 (/forum-114.html) +----- انجمن: کامپوننت های فارسی جوملا 2.5 (/forum-116.html) +----- موضوع: اتصال rsform به پیامک ایرانیان (/thread-15729.html) |
اتصال rsform به پیامک ایرانیان - khorami - ۲-۵-۱۳۹۳ ۰۵:۰۳ صبح سلام دوستان خسته نباشید ببخشید من اصلا از کدنویسی و جاوا و پی اچ پی سردرنمیارم و معنای کدهایی که در سایت پیامک ایرانیان که برای اتصال به آر اس فرم نوشته رو نمیفهمم و نمیدونم چجوری پنل پیامکم رو به فرمی که در آر اس فرم طراحی کردم متصل کنم . اگر بنده رو از پایه راهنمایی کنید ممنون میشم. جوملای من 2.5.6 می باشد . با تشک ر RE: اتصال rsform به پیامک ایرانیان - سعید حمزه زاده - ۲-۵-۱۳۹۳ ۰۵:۲۰ صبح معمولا سامانه ای که وب سرویس میده، اتصال رو برقرار میکنه برای مشتری بنده هم برای مشتری های خودم این کار رو میکنم! هم افزونه های اسکریپت های مختلف رو در اختیارشون قرار میدم و هم اگر نیاز به اتصال فرم داشته باشند انجام میدم میتونید از پشتیبان سامانه خودتون درخواست کمک کنید موفق باشید RE: اتصال rsform به پیامک ایرانیان - khorami - ۲-۵-۱۳۹۳ ۰۵:۳۳ صبح با تشکر از پیام شما خب اونها این کار رو تجاری انجام میدن من میخوام پنل پیامک رو به یکی از فرمهام که در اراس فرم طراحی کردم متصل کنم . RE: اتصال rsform به پیامک ایرانیان - سعید حمزه زاده - ۲-۵-۱۳۹۳ ۰۵:۴۳ صبح بله خب هر جایی هر کاری رو رایگان انجام نمیدن! بعضی جاها کم مونده واسه نظر دادن هم هزینه بگیرن!!! این مورد هم یکی از اونهاست! خب دوست عزیزم شما از کسی که پنل رو ازشون خریداری کردید درخواست بدید چون وب سرویس هر سامانه ای قواعد خاص خودش رو داره RE: اتصال rsform به پیامک ایرانیان - khorami - ۲-۵-۱۳۹۳ ۰۵:۴۸ صبح متاسفانه هزینه نسبتا بالایی را میگیرن من کاراشو کردم اما با این ارور موتجه میشم : خطا در بارگذاری کامپوننت: com_payamak، 1 امکانش هست بنده رو راهنمایی بفرمایید ؟ اگر دسترسی نیز لازم هست بفرمایید تا پ خ کنم براتون . با تشکر از شما دوست عزیز RE: اتصال rsform به پیامک ایرانیان - Reza Ganji - ۲-۵-۱۳۹۳ ۰۵:۴۹ صبح لطفا کدها و موارد لازم رو در همین تاپیک قرار دهید تا دوستانی که وقت دارند و میتونند کمک کنند. ممکنه با راهنمای حل بشه. RE: اتصال rsform به پیامک ایرانیان - سعید حمزه زاده - ۲-۵-۱۳۹۳ ۰۵:۵۱ صبح یعنی شما پنل پیامکتون رو از همونها گرفتید؟! نه!!! چه عرض کنم، همه افزونه هاشون رو هم بصورت کد شده میدن که هیچکس از کارشون مثلا سر در نیاره!!! خدا صبرتون بده
RE: اتصال rsform به پیامک ایرانیان - khorami - ۲-۵-۱۳۹۳ ۰۵:۵۳ صبح تشکر از شما جناب گنجی کد زیر کدی هست که پیامک ایرانیان میده جهت اتصال وب سرویس به پیامک من هم مقادیر لازم رو جایگزین کردم اما نشد و اطلاعات رو مطمئنم که درست زدم اما باز ارور میده کد: $phone = $_POST['form']['cellphone'];RE: اتصال rsform به پیامک ایرانیان - سعید حمزه زاده - ۲-۵-۱۳۹۳ ۰۵:۵۹ صبح والا در سامانه بنده 2 خط کد لازم هست کلا!!! فیلد شماره ای که پیامک باید به اون ارسال بشه با نام cellphone باید باشه یا علی RE: اتصال rsform به پیامک ایرانیان - khorami - ۲-۵-۱۳۹۳ ۰۶:۰۱ صبح تشکر از پیامتان بله اسم فیلد تلفن همراه هم cellphone هست فکر میکنم همه چیو درست زدم اما باز ارور میده : خطا در بارگذاری کامپوننت: com_payamak، 1 |