![]() |
|
مدیریت کامپوننتی توسط کاربر خاص - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مدیریت کامپوننتی توسط کاربر خاص (/thread-15640.html) |
مدیریت کامپوننتی توسط کاربر خاص - رضاندیمی - ۲۴-۴-۱۳۹۳ ۰۴:۵۴ صبح سلام به دوستان سایت بزرگ پارس جوم،من یه کامپوننتی میخواستم که یک کاربر خاص که خودم تعیین میکنم بتونه یه کامپوننتی رو مدیریت کنه.لطفا راهنماییم کنید.ممنون. RE: مدیریت کامپوننتی توسط کاربر خاص - azarp - ۲۴-۴-۱۳۹۳ ۰۵:۳۳ صبح دوست عزیز فک نکنم چنین کامپونتی وجود داشته باشه بازم منتظر دوستان باشید شاید یه روشی جایگزین بود برا این کار RE: مدیریت کامپوننتی توسط کاربر خاص - سعید حمزه زاده - ۲۴-۴-۱۳۹۳ ۰۵:۴۲ صبح فکر نمیکنم عملا چنین کاری امکان پذیر باشه RE: مدیریت کامپوننتی توسط کاربر خاص - رضاندیمی - ۲۴-۴-۱۳۹۳ ۰۶:۰۵ صبح دستتون درد نکنه.ولی خیلی احتیاج داشتم اگه باشه عالی میشه.بازم ممنون RE: مدیریت کامپوننتی توسط کاربر خاص - رضاندیمی - ۲۵-۴-۱۳۹۳ ۱۲:۰۰ صبح دیگه کسی نیست یک راه حلی بگه................ ![]() ![]()
RE: مدیریت کامپوننتی توسط کاربر خاص - azarp - ۲۵-۴-۱۳۹۳ ۱۲:۳۲ صبح راه حلش یه چیز اختصاصی هستش البته نه اونجوری که شما مد نظرتون هستش اول باید بررسی شه کامپونت که قراره کاربری اونو مدیریت کنه چی هستش و در کل هدفتون از این مورد چی هستش RE: مدیریت کامپوننتی توسط کاربر خاص - رضاندیمی - ۲۵-۴-۱۳۹۳ ۰۳:۵۷ صبح من میخوام یه کاربری رو مدیر کنم و به اون بخشها و کامپوننت های انتخاب شده رو بدم و از یه جای دیگه مدیریت کنه.مثال:کامپوننت جی کامنت. RE: مدیریت کامپوننتی توسط کاربر خاص - Reza Ganji - ۲۵-۴-۱۳۹۳ ۰۹:۲۵ صبح بهترین کار اینه یک گروه کاربری ایجاد کنید و کاربر موردنظر رو در اون گروه قرار دهید و تنظیمات سطوح دسترسی رو طوری تعیین کنید که تنها اون گروه مجاز به تغییرات در اون کامپوننت باشه. فکر نمیکنم راه بهتر و راحتری از این وجود داشته باشه. RE: مدیریت کامپوننتی توسط کاربر خاص - رضاندیمی - ۲۵-۴-۱۳۹۳ ۰۴:۰۹ عصر مرسی آقای مدیر.همین کارو میکنم. |