![]() |
|
درخواست قالب پایگاه خبری - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: در خواست قالب جوملا (/forum-19.html) +---- موضوع: درخواست قالب پایگاه خبری (/thread-15590.html) |
درخواست قالب پایگاه خبری - me64 - ۲۰-۴-۱۳۹۳ ۰۴:۴۲ عصر سلام یه قالب پایگاه خبری خوب میخوام نمیدونم از چی استفاده کنم؟ RE: درخواست قالب پایگاه خبری - Reza Ganji - ۲۰-۴-۱۳۹۳ ۰۶:۳۴ عصر جستجو کنید قالب خبری زیاد هست و میتونید ایده بگیرید. میتونید با دیدن سایت های خبری بهتر تصمیم بگیرید ولی برای داشتن یک قالب خوب و مناسب قالب رایگانی یافت نخواهید کرد و باید سفارش بدید براتون طراحی کنند.مگر خودتون یک قالب بزنید و یا یک قالب رایگان رو ویرایش کنید. RE: درخواست قالب پایگاه خبری - سعید حمزه زاده - ۲۱-۴-۱۳۹۳ ۱۲:۳۱ صبح میتونید از قالب های خبری انگلیسی انتخاب کنید و بدید براتون فارسی کنم یا علی RE: درخواست قالب پایگاه خبری - shahinx - ۲۴-۶-۱۳۹۳ ۰۸:۳۱ صبح با سلام لطف کنید هزینه نصب قالب رو بگید واریز کنم RE: درخواست قالب پایگاه خبری - محمدرضا بهارلو - ۲۴-۶-۱۳۹۳ ۰۸:۱۲ عصر سلام دوست عزیز بفرمائید ، خدمت شما : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. از لینک فوق میتوانید دانلود بفرمائید. موفق و پیروز باشید RE: درخواست قالب پایگاه خبری - me64 - ۲۷-۶-۱۳۹۳ ۰۲:۲۶ صبح اگر قالب دیگری رو هم معرفی کنید ممنون میشم اگر بسته نصبی باشه بهتر RE: درخواست قالب پایگاه خبری - shahinx - ۱۷-۱۱-۱۳۹۳ ۰۹:۳۲ عصر با تشکر از همه دوستان عزیز |