![]() |
|
ماژول منو آبشاري Superfish Menu سازگار با جوملا 1.7 و جوملا 1.6 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: آرشیو انجمن های قدیمی جوملا (/forum-159.html) +--- انجمن: الحاقات جوملا 2.5 (/forum-110.html) +---- انجمن: ماژول های جوملا 2.5 (/forum-117.html) +----- انجمن: ماژول های انگلیسی جوملا 2.5 (/forum-118.html) +----- موضوع: ماژول منو آبشاري Superfish Menu سازگار با جوملا 1.7 و جوملا 1.6 (/thread-1558.html) |
ماژول منو آبشاري Superfish Menu سازگار با جوملا 1.7 و جوملا 1.6 - Reza Ganji - ۱-۵-۱۳۹۰ ۰۴:۳۴ عصر ![]() ![]() سلام و درود اين هم يك ماژول منو آبشاري ديگر براي جوملا 1.7 و جوملا 1.6 اين منو هم بايد براي استفاده بهينه شود و دوستاني كه توان اينكار رو دارند درصورت بهينه سازي براي استفاده دوستان قرار دهند ! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: ماژول منو آبشاري Superfish Menu سازگار با جوملا 1.7 و جوملا 1.6 - farhad6169 - ۸-۱۲-۱۳۹۰ ۰۵:۵۰ صبح سلام. من يه تازه كارم و نمي دونم كجا بايد فايل ها رو آپلود كنم. ولي ميشه گفت كه من اين ماژول رو فارسي كردم و خودم كه يك تازه كارم حال كردم. نمي دونم فايل css رو كجا و چطور بذارم ولي متن داخلشو براتون اينجا مي ذارم شايد بدرد بخوره. کد: /*** ESSENTIAL STYLES ***/ابتدا ماژول رو نصب كنيد و بعد اين متن رو توي نوت پد به نام "superfish.css" ذخيره نمائيد و جايگزين فايل اصلي از طريق cpanel تو فولدر css بكنيد. نمي دونم وقتي كه اينو جايگرزين فايل توي ماژول قبل از نصب مي كنم، ماژول نصب نمي شه. در هر صورت كلا فارسي شده. مطلب ديگه اينكه تو فولدر images يك فايل هست به نام arrows-ffffff.png كه اينو به وصيله فوتوشاپ بايد بصورت آينه ايي بچرخانيد تا فلشهاي زير منو هم به طرف چپ بشه. كار پيش اومد و نتونستم جاي اين فلش ها رو به چپ بيارم ولي تو همون جاي خودشون به سمت چپ ميشه. بازم از اينكه شايد زيادي نوشتم و شلوغ كاري كردم شرمنده (تازه وارديه ديگه) ![]() ![]() يا حق ببخشيد (تازه كاريه ديگه)
RE: ماژول منو آبشاري Superfish Menu سازگار با جوملا 1.7 و جوملا 1.6 - ata0441 - ۲۳-۳-۱۳۹۱ ۰۹:۳۵ عصر سلام خسته نباشین نمیشه راست چینش کرد؟ |