![]() |
|
آپلود سنتر اختصاصی - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: آپلود سنتر اختصاصی (/thread-15538.html) |
آپلود سنتر اختصاصی - Niko - ۱۶-۴-۱۳۹۳ ۰۵:۰۰ عصر سلام بر دوستان دنبال یه افزونه یا اسکریپت هستم که برای خودم اپلود سنتر داشته باشم ممنون میشم بهترین افزونه را بهم معرفی کنید ضمنا[/align] افزونهJEFUMLim را نصب کردم متاسفانه از سیستم به سایت وصل نمیشه RE: آپلود سنتر اختصاصی - vahid.exe - ۱۶-۴-۱۳۹۳ ۰۶:۳۹ عصر سلام. از اسکریپت کلیجا استفاده کنید! بهتره بر روی یک ساب دومین و یا یک فولدر در هاست ایجاد و نصب کنید. یا علی
RE: آپلود سنتر اختصاصی - Niko - ۱۶-۴-۱۳۹۳ ۰۹:۱۳ عصر میشه لینک بدید از نظر امنیتی چطوره؟ RE: آپلود سنتر اختصاصی - vahid.exe - ۱۶-۴-۱۳۹۳ ۱۱:۳۵ عصر (۱۶-۴-۱۳۹۳ ۰۹:۱۳ عصر)Niko نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. از همه نظر خوب هست. نسخه فارسی شده اش در نت موجود هست و میتونید دانلود کنید. در گوگل سرچ کنید: اسکریپت آپلودسنتر کلیجا فارسی یا علی |