![]() |
|
ایجاد حساب بانکی برای کاربران - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: ایجاد حساب بانکی برای کاربران (/thread-15514.html) |
ایجاد حساب بانکی برای کاربران - kamikaze - ۱۴-۴-۱۳۹۳ ۰۶:۵۹ صبح با سلام من یه سایت دانلود جزوات دارم و میخوام برای کاربران یه حساب ایجاد کنم و اون حسابو بسته به فعالیتشون کم و یا زیاد کنم ولی هرچی گشتم هیچی پیدا نکردم لطفا کمک کنید RE: ایجاد حساب بانکی برای کاربران - Reza Ganji - ۱۴-۴-۱۳۹۳ ۰۸:۰۸ صبح برپاسخی براتون در تاپیک دیگرتون دادم ولی غیر از اونها میتونید از الفایوزرپوینت استفاده کنید.مثلا کاربری حسابش رو 50 تومن شارژ کرده و برای دانلود میتونید تعیین کنید مثلا ده تومن از حسابش کم بشه. باید بتونید تلفیقی از الحاقات جوملا ایجاد کنید ولی بهترین کار استفاده از ار اس ممبرشیپ و جی دانلود است که پلاگینی برای همسان سازی و ارتباط این دو نیز وجود دارد که قبلا در انجمن معرفی شده است. |