![]() |
|
راهنمایی برای حذف جمله اضافی درمجموعه های خالی - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: راهنمایی برای حذف جمله اضافی درمجموعه های خالی (/thread-15492.html) |
راهنمایی برای حذف جمله اضافی درمجموعه های خالی - jahani - ۱۲-۴-۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ صبح این متن رو چطور ازمجموعه های خالی ای که هنوز واسشون مطلب قرارندادم حذف کنم: "هیج مقاله ای در این دسته موجود نیست ، اگر نام زیر دسته ها نمایش داده می شود ، آن ها شامل مقالاتی هستند." RE: راهنمایی برای حذف جمله اضافی درمجموعه های خالی - milad0098 - ۱۲-۴-۱۳۹۳ ۰۱:۲۹ صبح سلام به مجموعه ها برو کلید انتخابها یا تنظیمات مجموعه را زده ودر تب مجموعه پیغام بدون مطلب رو روی مخفی قرار بده RE: راهنمایی برای حذف جمله اضافی درمجموعه های خالی - jahani - ۱۲-۴-۱۳۹۳ ۰۴:۴۸ صبح مرسی.خیلی خیلی ممنون. نوشته روی دکمه ادامه مطلب رو ازکجامیشه تغییر داد؟؟ آخه مال من نوشته مطالعه بیشتر!! میخوام عوضش کنم RE: راهنمایی برای حذف جمله اضافی درمجموعه های خالی - milad0098 - ۱۳-۴-۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ عصر سلام به گزینه های مدیریت مطالب برو در تب مطالب گزینه ای وجود داره که ادامه مطلب را با عنوان موضوع میاره اونو فعال کنید RE: راهنمایی برای حذف جمله اضافی درمجموعه های خالی - jahani - ۱۳-۴-۱۳۹۳ ۱۰:۵۳ عصر چنین گزینه ای نمیبینم ! |