![]() |
|
جستجوی برای کی 2 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: جستجوی برای کی 2 (/thread-15454.html) |
جستجوی برای کی 2 - rezaetemadi - ۸-۴-۱۳۹۳ ۰۶:۱۸ عصر با سلام دنبال یک سیستم جستجو هستم برای کی 2 می خواهم فقط از یک مجموعه خاص سرچ کند RE: جستجوی برای کی 2 - Pourdaryaei - ۹-۴-۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ صبح فكر ميكنم K2 filters جوملارت اين خصوصيت رو داشته باشه RE: جستجوی برای کی 2 - arx mirzaei - ۹-۴-۱۳۹۳ ۰۱:۰۱ صبح آره من هم این فکر رو داشتم فک میکردم شاید به درد نخوره واسه همین پست نمیزاشتم ممنون آقای پور دریایی
RE: جستجوی برای کی 2 - rezaetemadi - ۱۰-۴-۱۳۹۳ ۰۷:۴۲ صبح لینک دانلودش را دارید؟ RE: جستجوی برای کی 2 - arx mirzaei - ۱۰-۴-۱۳۹۳ ۰۴:۲۰ عصر ببین به دردت میخوره دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: جستجوی برای کی 2 - rezaetemadi - ۱۰-۴-۱۳۹۳ ۰۷:۳۴ عصر من چیزی پیدا نکردم !!! RE: جستجوی برای کی 2 - rezaetemadi - ۲۲-۴-۱۳۹۳ ۰۵:۱۳ عصر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دوستان ماژولش را پیدا کردم فقط چند تا نکته می خواهم کاری کنم در حالت پیش فرض بازیکنان نشان داده نشوند ، و وقتی سرچ می کنیم مشخصات انها یافت شود دوم اینکه می خواهم سرچ به وسط بیاید |