![]() |
|
خطا در هنگام ارسال مطلب - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: خطا در هنگام ارسال مطلب (/thread-15439.html) |
خطا در هنگام ارسال مطلب - eskafild - ۶-۴-۱۳۹۳ ۱۱:۲۶ عصر سلام من هاستینگمو تغییر دادم، بعد از تغییرش همه چیز به خوبی کار می کنه غیر از ارسال مطلب توسط اعضاش از سایت اعضا به راحتی وارد سایت می شند و ارسال مطلب رو می زنند ولی در موقع ذخیره خطای اینترنال سرور رو می بینند من خودم تست کردم این خطا رو ندیدم ولی چند نفر مختلف این ارور رو هنگام ارسال مطلب دیدند! من از منو ارسال مطلب رو انتخاب کردم و از افزونه ی خاصی هم استفاده نکردم اگه کسی از مدیران وقت داشته باشه بگه یوزر و پس رو خصوصی کنم بهش یه نگاهی بندازه ممنون ![]()
RE: خطا در هنگام ارسال مطلب - azarp - ۷-۴-۱۳۹۳ ۱۲:۵۳ صبح دوست عزیز شما یه کابر جدید تعریف کنید ببینید باز این مشکل وجود داره؟ RE: خطا در هنگام ارسال مطلب - eskafild - ۷-۴-۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ صبح این مشکل رو من نمی بینم و به راحتی مطلب رو می فرستم ولی نمی دونم چرا بقیه ی اعضا چنین خطایی رو می بینند؟ RE: خطا در هنگام ارسال مطلب - azarp - ۷-۴-۱۳۹۳ ۰۱:۱۷ صبح دوست عزیز دقت کنید عرض کردم یه کاربر جدید تعریف کنید با اون کاربر ارسال را انجام دهید RE: خطا در هنگام ارسال مطلب - eskafild - ۷-۴-۱۳۹۳ ۰۴:۳۶ صبح دوست گرامی گفتم که تست کردم، با اکانت جدید هم تست کردم!
RE: خطا در هنگام ارسال مطلب - eskafild - ۷-۴-۱۳۹۳ ۰۵:۲۶ عصر یه جوملای روش استراکت کردم گویا درست شده! |