![]() |
|
پیغام خطا در دیتابیس به علت افزایش تعداد مطالب - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: پیغام خطا در دیتابیس به علت افزایش تعداد مطالب (/thread-15424.html) |
پیغام خطا در دیتابیس به علت افزایش تعداد مطالب - mohamed92 - ۴-۴-۱۳۹۳ ۱۰:۰۶ صبح سلام به همه پارس جومی های عزیز من یه کامپوننت دارم درست می کنم که توسط اون بشه افراد مختلفی که روی سایت مطلب می زارن رو بر اساس نوع مطلب محاسبه هزینه بکنه اما اشکالی که وجود داره اینکه بعد یک مدتی دیتابیس یه پیغام خطایی میده با این مفهوم که حجم کوئری خارج از محدوده مجازه حالا می خواستم بدونم آیا راهی هست که بشه این مشکل رو حل کرد اینم تصویر پیغام خطا:
RE: پیغام خطا در دیتابیس به علت افزایش تعداد مطالب - Reza Ganji - ۴-۴-۱۳۹۳ ۱۲:۰۰ عصر به هاستینگ بگید اگر میتونند حجم مموری رو افزایش بدهند تا بیشتر بتونید استفاده کنید. RE: پیغام خطا در دیتابیس به علت افزایش تعداد مطالب - mohamed92 - ۴-۴-۱۳۹۳ ۰۹:۱۷ عصر با تشکر از آقای گنجی عزیز آیا راهی از نظر کد نویسی هست که از طریق خود جوملا بشه حلش کرد؟ RE: پیغام خطا در دیتابیس به علت افزایش تعداد مطالب - Reza Ganji - ۵-۴-۱۳۹۳ ۱۲:۲۲ صبح فکر نمیکنم ولی اگر بشه شما که دارید برنامه نویسی میکنید حتما بهتر میتونید پیدا کنید.تو سایت stackoverflow.com مطرح کنید یا جستجو کنید تا برنامه نویسان کمکتون کنند. |