![]() |
|
مشکل ارور دیتابیس - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل ارور دیتابیس (/thread-15385.html) |
مشکل ارور دیتابیس - amirali - ۳۰-۳-۱۳۹۳ ۰۴:۳۱ صبح سلام از دوستان کسی هست به بنده در خصوص این ارور از دیتابیس کمک کنه؟ لطفا راه حل ارائه دهید. با تشکر Table 'gjmba_joomi.q6hyg_session' doesn't exist SQL=INSERT INTO `q6hyg_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('7e086e0338f74c3a69e10745a85c66a5', 0, '1403198776')[/quote] RE: مشکل ارور دیتابیس - alim123 - ۳۰-۳-۱۳۹۳ ۰۵:۴۸ صبح این مشکل از جدول سیشن ها در دیتابیسه اگر نتونستید درستش کنید دسترسی بدین براتون درستش کنم RE: مشکل ارور دیتابیس - amirali - ۳۰-۳-۱۳۹۳ ۰۵:۰۰ عصر اگه راه حل بفرمایید تا من و سایر دوستان هم استفاده کنند ممنون میشم ازتون RE: مشکل ارور دیتابیس - Reza Ganji - ۳۰-۳-۱۳۹۳ ۰۷:۳۱ عصر باید جدول سیشن رو خالی کنید.توجه کنید جدول رو حذف نکنید فقط محتویاتش رو خالی کنید. بک اپ هم فراموش نشود. RE: مشکل ارور دیتابیس - سعید حمزه زاده - ۳۰-۳-۱۳۹۳ ۰۸:۵۶ عصر همینطور که جناب گنجی فرمودند کلیه اطلاعات داخل جدول q6hyg_session رو حذف کنید توجه داشته باشید نباید خود جدول q6hyg_session رو حذف کنید یا علی RE: مشکل ارور دیتابیس - alim123 - ۳۰-۳-۱۳۹۳ ۰۸:۵۹ عصر من پیام خصوصیتونو الان دیدم اگر با راهنمایی دوستان حل نشده برم حلش کنم RE: مشکل ارور دیتابیس - amirali - ۳۱-۳-۱۳۹۳ ۱۲:۰۷ صبح از قسمتMy php Admin درسته؟ حالا از کدوم قسمت ؟ RE: مشکل ارور دیتابیس - alim123 - ۳۱-۳-۱۳۹۳ ۱۲:۲۰ صبح دیتابیست کلا خالیه و هیچ تیبلی نداره ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RE: مشکل ارور دیتابیس - sasanu - ۳۱-۳-۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ صبح حتما دیتابیس کلا ترکیده اگر مشکلی پیش اومده با پشتیبان هاست تماس بگیرید براتون بکاپ رو بازگردانی کنند مشکلتون حل میشه |