![]() |
|
ارور 406 - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: ارور 406 (/thread-15343.html) |
ارور 406 - mohi - ۲۵-۳-۱۳۹۳ ۱۰:۲۸ عصر من یک دفعه در مدریت جوملا ارور 406 مواجه شدم حالا نه مدیریت بالا میاد نه سایت چی کار کنم از چی هست و چرا اینجوری شده؟ سی پنل ام هم باز نمیشه pleas help me RE: ارور 406 - Pourdaryaei - ۲۵-۳-۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ عصر شاید مشکل از طرف سرور باشه ؛ رفع میشه RE: ارور 406 - mohi - ۲۵-۳-۱۳۹۳ ۱۱:۲۴ عصر نمیدونم یه لحظه وصل شد منم محتویات htacess رو پاک کردم ذخیره کردم ولی تا اومد یه کار دیگه بکنم دوباره قطع شد کش مرورگر رو هم پاک کردم سیستمو ریست کردم دلیلش از چیه؟ RE: ارور 406 - Pourdaryaei - ۲۶-۳-۱۳۹۳ ۰۱:۱۳ صبح وقتي مرورگر يك درخواستي رو به سرور ميفرسته ، سرور به هردليلي نميتونه درخواست رو پس بفرسته يا دچار مشكل ميشه ، يك پيغام خطاي 406 با سربرگ غيرقابل قبول ( يه همچين چيزي ) براي مرورگر ارسال ميكنه . اگر بازم همچنين مشكلي براتون پيش اومد و تا الان حل نشده ، ماژول امنيتي ( Security_Mod ) سرورت رو غيرفعال كن RE: ارور 406 - mohi - ۲۶-۳-۱۳۹۳ ۰۲:۰۰ صبح اهان اکی الان درست شد پس دیگه نیاز نیست ماژول امنيتي ( Security_Mod) غیر فعال کنم اگه کلا غیر فعال کنم که دیگه اینجوری نشه مشکل پیش میاد؟ RE: ارور 406 - Pourdaryaei - ۲۶-۳-۱۳۹۳ ۰۲:۰۷ صبح نيازي به تغييرات نداره ؛ به چيزي دست نزن RE: ارور 406 - mohi - ۲۶-۳-۱۳۹۳ ۰۴:۳۲ صبح افزونه Projectfork رو نصب کردم وقتی میرم که پروژه ای رو که تعریف کردم ویرایش کنم ارور 406 میده هم سایتم هم مدیریت الان دوباره اونجوری شد این ماژول امنيتي ( Security_Mod) کجاست غیر فعالش کنم؟ RE: ارور 406 - Pourdaryaei - ۲۶-۳-۱۳۹۳ ۰۴:۵۴ صبح از سی پنل باید برید لینک زیر رو ببینید با تصویر توضیح داده دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: ارور 406 - mohi - ۲۶-۳-۱۳۹۳ ۰۵:۰۱ صبح نوشته باید برم به قسمت Under the Security section, click on Modsec Manager. من این قسمت Modsec Manager ندارم توی عکس ببینید ![]() ![]() ![]() حالا چی کار کنم البته سی پنل ام هم باز نمیشه The connection has timed out میده RE: ارور 406 - Pourdaryaei - ۲۶-۳-۱۳۹۳ ۰۵:۲۰ صبح آها راس میگی ؛ تماس بگیرید به پشتیبانی هاستینگتون |