![]() |
|
فعال سازی captcha - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: فعال سازی captcha (/thread-15269.html) |
فعال سازی captcha - toorej - ۱۸-۳-۱۳۹۳ ۰۷:۳۶ صبح سلام بنده کدهای اختصاصی و عمومی captcha وارد کردم ولی اعمال نمیشه رو سایتم لطفا اگه مقدوره دسترسی بدم و مشکل بنده رو برطرف نمائید RE: فعال سازی captcha - Pourdaryaei - ۱۸-۳-۱۳۹۳ ۰۵:۱۰ عصر يكي از دوستان گفتند توي انجمن كه گويا سيستم كپچا دچار اختلال شده ؛ صبر كنين ببينين مشكل تا چند روز ديگه رفع ميشه يا خير RE: فعال سازی captcha - toorej - ۱۲-۴-۱۳۹۳ ۰۵:۱۴ صبح سلام کسی هست بتونه کد captcha رو برای بنده فعال کنه چون هرکاری میکنم کار نمیکنه RE: فعال سازی captcha - Reza Ganji - ۱۲-۴-۱۳۹۳ ۰۵:۵۶ صبح جناب پوردریایی گفتند که احتمالا سیستم کپچا دچار اختلال شده.صبر کنید تا رفع بشه و یا از پلاگین های کپچایی که روی جوملا نصب میشه استفاده کنید. ری کپچا از سایت ری کپچای گوگل استفاده میکنه و برای همین احتمالا دچار مشکل شده.البته من شخصا تست نکردم ولی طبق گفته جناب پوردریایی که گفتند برخی دوستان با این مشکل روبرو شدند میشه اینطور نتیجه گرفت. |