![]() |
|
تغییر فاوآیکن - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: تغییر فاوآیکن (/thread-15205.html) |
تغییر فاوآیکن - toorej - ۱۲-۳-۱۳۹۳ ۰۶:۰۱ صبح سلام خسته نباشید من یه مشکل دارم اونم اینه که فاوآیکن سایتمو تغییر دادم و یه فاوآیکن متحرک گذاشتم ولی خب نشون داده نمیشه گفتن باید اسمش مث فاوآیکن قبلی باشه همین کارم کردم ولی بازم جواب نداد اگه میشه بنده رو راهنمایی کنید RE: تغییر فاوآیکن - Pourdaryaei - ۱۲-۳-۱۳۹۳ ۰۷:۱۵ صبح کش مرورگرت رو خالی کن یا با یه مرورر دیگه تست کن ؛ احتمالا آیکن قبلی از کش مرورگرت داره لود میشه RE: تغییر فاوآیکن - toorej - ۱۲-۳-۱۳۹۳ ۰۸:۳۰ عصر داداش پاک کردم ولی جواب نداد فرمت فاوآیکن من gif هست پشتیبانی قالبم گفت باید حتما ico باشه ولی هرجا میرم فرمتشو تغییر بدم یه تصویر ثابت آبی رو نشون میده RE: تغییر فاوآیکن - shaban532 - ۱۲-۳-۱۳۹۳ ۰۹:۲۹ عصر درود فرمت فاوایکن حتما باید ico باشه و این فرمت نمیتون متحرک باشه وشما باید از عکس ثابت استفاده کنید. موفق باشید. ![]()
RE: تغییر فاوآیکن - Pourdaryaei - ۱۳-۳-۱۳۹۳ ۰۱:۵۳ صبح برای داشتن آیکن متحرک دوتا روش دارید ؛ 1 - تصویر متحرکی که درست کردید رو به فرمت ico تبدیل و ذخیره کنید ، که من با سایت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. درستش کردم ولی یذره کند نشون میده , میتونی خودت یه تست دیگه بزنی و آیکن بهتری بسازی ، با نرم افزار و سایت های دیگه ... 2 - از روش زیر استفاده کنی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |