![]() |
|
جایزه برای پیدا کردن افزونه - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: جایزه برای پیدا کردن افزونه (/thread-15191.html) |
جایزه برای پیدا کردن افزونه - armin2014 - ۱۰-۳-۱۳۹۳ ۰۴:۵۸ عصر سلام به همه ی دوستان من دنبال افزونه ی j!exteranet هستم که نمی تونم پیدا و دانلودش کنم لذا کسی که زودتر این افزونه را پیدا کرده مبلغ ناقابل پنجاه هزار تومان سریعا به کارت وی پرداخت خواهد شد. این هم لینک سایت سازنده: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: جایزه برای پیدا کردن افزونه - Pourdaryaei - ۱۰-۳-۱۳۹۳ ۰۵:۱۸ عصر دوست عزيز بجاي اينكه مبلغ ناقابل 50 هزارتومن بابت يه افزونه نال شده پرداخت كنيد ؛ همون افزونه رو از سايت اصليش خريداري كنيد ، خب چه كاريه ميخاي هزينه كني اصلش رو بخر ... ! RE: جایزه برای پیدا کردن افزونه - Reza Ganji - ۱۰-۳-۱۳۹۳ ۰۶:۰۴ عصر درود میتونید درخواست بدید براتون خریداری کنیم.البته 50 یورو هست که قیمتش یکم بالاست RE: جایزه برای پیدا کردن افزونه - shaban532 - ۱۰-۳-۱۳۹۳ ۱۱:۰۷ عصر اگه براتون مهمه ، حتما با آقای گنجی هماهنگ کنید براتون بخره... افزونه نال شده همین طوری ،همیشه من میگم ارزش نداره چه برسه که بخواید براش پول هم بدید... یا علی
|