![]() |
|
ماژول اسلاید شو ساده جوملا 2.5?? - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: ماژول اسلاید شو ساده جوملا 2.5?? (/thread-15190.html) |
ماژول اسلاید شو ساده جوملا 2.5?? - amir101 - ۱۰-۳-۱۳۹۳ ۰۴:۰۳ عصر سلام دنبال یه ماژول فارسی ساده جوملا 2.5 می گیردم که دور از هر پیچیدگی تنظیماتی باشه و فقط بتونم با انتخاب مسیر پوشه همه عکسهای موجود در پوشه رو در اسلاید شو قرار بدم جوملا 1.5 مرد بود بخدا الان هر چی میگردی چیزه با حال پیدا نمی کنی RE: ماژول اسلاید شو ساده جوملا 2.5?? - alim123 - ۱۰-۳-۱۳۹۳ ۰۴:۳۲ عصر جوملای 2.5 هم مرده برادر باید بگردی. اینم خدمت شما ساده و راحت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: ماژول اسلاید شو ساده جوملا 2.5?? - amir101 - ۱۰-۳-۱۳۹۳ ۰۴:۵۸ عصر نشد دیگه اینم اون چیزی نیست که من گفتم من می خوام عکس ها از پوشه لود بشه نه اینکه بکشم داخلش RE: ماژول اسلاید شو ساده جوملا 2.5?? - Pourdaryaei - ۱۰-۳-۱۳۹۳ ۰۵:۲۳ عصر لينك زير رو ببينيد ، تصاوير از يك فولدر خاص لاود ميشه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اين لينك ها رو هم ببينيد شايد بدردتون بخوره دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |