![]() |
|
راهنمایی درباره acymailling - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: راهنمایی درباره acymailling (/thread-15175.html) |
راهنمایی درباره acymailling - mohi - ۹-۳-۱۳۹۳ ۰۸:۴۱ صبح با سلام من افزونه AcyMailing نسخه AcyMailing Enterprise 4.1.0-J2530 تهیه کردم ولی کلی تمپلیت داره ایا لازمه همش نصب بشه؟ ACYMailing-Template-Packages 69 تا فایل توشه ![]() ![]() حجمش زیاد نیست فضا نمیگیره؟؟؟ ممنون میشه توضیحات بیشتری بهم بدید
RE: راهنمایی درباره acymailling - Pourdaryaei - ۹-۳-۱۳۹۳ ۱۰:۵۵ صبح قالبهاش نیازی نیست نصب کنی ، میتونی بازش کنی ببینی کدوم مد نظرت هست و دوست داری برای ارسال ایمیل ازشون استفاده کنی همون رو کپی کنی تو مسیر قالبها یا نصبش کنی RE: راهنمایی درباره acymailling - majid33 - ۹-۳-۱۳۹۳ ۰۹:۵۴ عصر میتونید این نسخه شو قرار بدید من هم دانلود کنم ؟ یا اینکه جایی آپ کنید تا دانلود کنیم ممنونتون میشم RE: راهنمایی درباره acymailling - mohi - ۹-۳-۱۳۹۳ ۱۰:۰۸ عصر (۹-۳-۱۳۹۳ ۰۹:۵۴ عصر)majid33 نوشته شده توسط: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عذر میخام من افزونه رو خریداری کردم و نسخه تجاری هست |