![]() |
|
راهنمایی درباره easy discuss - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: راهنمایی درباره easy discuss (/thread-15162.html) |
راهنمایی درباره easy discuss - mohi - ۸-۳-۱۳۹۳ ۰۲:۳۹ صبح من افزونه ایزی دیسکاز رو خریداری و نصب کردم الان دوتا مشکل دارم و اون اینکه اول کاربر میخاد سوال بپرسه اصلا درج نمیشه یعنی سوالش ثبت نمیشه دوم مثه شکلی که پیوست کردم وقتی که توی صفحه بحث و گفتگو هستم منو رو که باز میکنم زیر این گزیته پست های ویژه مخفی میشه
RE: راهنمایی درباره easy discuss - mohi - ۸-۳-۱۳۹۳ ۰۷:۵۶ صبح نه دکمه ثبت سوالات کار میکنه نه تغییر پروفایل نه تغییر آواتار هیچی کارنمیکنه تنظیمانش رو درست کردم چرا کار نمیکنه؟ ![]() easy discuses نسخه 3.2. RE: راهنمایی درباره easy discuss - Pourdaryaei - ۸-۳-۱۳۹۳ ۰۳:۲۳ عصر از اونجايي كه ميگيد خريداري كرديد بنظرم بهتره با فروشنده تماس بگيريد . حالا نميدونم از Stackidea خريديد كه ميتونيد تيك بزنيد براشون يا نسخه هاي نال شده فارسي كه به نفر سوم تماس بگيريد RE: راهنمایی درباره easy discuss - mohi - ۸-۳-۱۳۹۳ ۰۶:۱۹ عصر از افزونه ها خریدم از مهندس دلجو RE: راهنمایی درباره easy discuss - Pourdaryaei - ۸-۳-۱۳۹۳ ۰۶:۳۳ عصر خب از مهندس دلجو بخوايد مشكلتون رو حل كنه ، بالاخره بابتش هزينه كرديد RE: راهنمایی درباره easy discuss - mohi - ۸-۳-۱۳۹۳ ۰۶:۴۳ عصر بله حق با شماست چون فک میکردم ایراد از کاربر(ینی خودم) هست که نمیتونم افزونه رو راه بندازم ولی اونطور که شما گفتید از کامپوننت هست ممنون از راهنماییتون
|