پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
اختصاص دادن rsmail به ماژول خبرنامه ماهیانه - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html)
+--- موضوع: اختصاص دادن rsmail به ماژول خبرنامه ماهیانه (/thread-15151.html)

اختصاص دادن rsmail به ماژول خبرنامه ماهیانه - toorej - ۶-۳-۱۳۹۳ ۰۵:۲۵ عصر

باعرض سلام و خسته نباشید بنده کامپونت rsmail رو نصب کردم ولی نمیدونم اونو چطور به ماژول خبرنامه ماهیانه متصل کنم ممنون میشم راهنمایی فرمائید

RE: اختصاص دادن rsmail به ماژول خبرنامه ماهیانه - milad0098 - ۷-۳-۱۳۹۳ ۰۲:۰۳ صبح

سلام منظور شما ماژول عضویت در خبر نامه هست

RE: اختصاص دادن rsmail به ماژول خبرنامه ماهیانه - toorej - ۷-۳-۱۳۹۳ ۰۲:۱۳ صبح

بله من یه ماژول روی قالبم نصب هست به نام خبرنامه ماهیانه یا همون خبرنامه ولی خب نمیدونم چطور انو به rsmail متصل کنم من کامپونت rsmail روهم نصب کردم ولی خب طریقه اتصالشو و تنظیماتشو بلد نیستم اگر زحمتی نیست بنده نام کاربری و رمزعبور به جوملام رو به شما بدم و زحمتشو بکشید

RE: اختصاص دادن rsmail به ماژول خبرنامه ماهیانه - milad0098 - ۷-۳-۱۳۹۳ ۰۲:۱۶ صبح

با سلام برام پ.خ کنید تا براتون مشکل رو حل کنم

RE: اختصاص دادن rsmail به ماژول خبرنامه ماهیانه - Pourdaryaei - ۷-۳-۱۳۹۳ ۰۲:۳۹ صبح

خود rsmail ماژول عضویت در خبرنامه ش رو داره ، کافیه نصب کنید ، فکر نمیکنم نیازی به تنظیمات خاصی داشته باشه

RE: اختصاص دادن rsmail به ماژول خبرنامه ماهیانه - milad0098 - ۱۰-۳-۱۳۹۳ ۰۴:۰۷ صبح

سلام دوست عزیز
خبر نامه شما مشکلی نداره
کاربران با ارسال ایمیل خود در خبر نامه در قسمت مشترکین قرار میگیرند وشما میتوانید تعداد افراد عضو شده را مشاهده کنید
بعد برای ارسال خبرنامه پیام مورد نظر خود را اماده وبر روی ارسال کلیک کنید ودر پایین لیست مورد نظر را انخاب نمایید