![]() |
|
حذف کپی رایت جوم گالری - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: حذف کپی رایت جوم گالری (/thread-15107.html) |
حذف کپی رایت جوم گالری - آفرینا - ۲-۳-۱۳۹۳ ۰۷:۱۷ صبح با سلام اگر ممکنه دوستان راهنمایی کنند چطور میشه کپی رایت جوم گالری رو برداشت ؟ و یه آموزش خوب برای تنظیماتش لازم دارم آخه خیلی زمان میبره که با آزمون خطا کار کردن باهاش رو وارد بشم RE: حذف کپی رایت جوم گالری - سعید حمزه زاده - ۲-۳-۱۳۹۳ ۰۸:۳۸ عصر فوکا گالری رو بهتون پیشنهاد میکنم RE: حذف کپی رایت جوم گالری - آفرینا - ۳-۳-۱۳۹۳ ۰۷:۱۷ صبح بله من هم اول کامپوننت فوکا گالری رو نصب کردم اما همه صفحاتش رو ارور میداد و مجبور شدم حذف کنم و از جوم گالری استفاده کنم . که حالا تو تنظیماتش خیلی مشکل دارم RE: حذف کپی رایت جوم گالری - آفرینا - ۳-۳-۱۳۹۳ ۰۹:۱۰ صبح از پاسخ دوستان ممنونم. مشکل حل شد و مسیرش این بود. در قسمت مدیریت کامپوننت ، از تب Frontend Settings ، و در تبHeader and Footer ، باید تیک گزینه Show the JoomGallery credits ("Powered by ...") block رو روی خیر تنظیم کنند. |