پارس جوم ::  انجمن های تخصصی جوملا
چگونه می توان Simple Image Gallery' Plugin v3.0.0 را فارسی سازی کرد؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir)
+-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html)
+--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html)
+--- موضوع: چگونه می توان Simple Image Gallery' Plugin v3.0.0 را فارسی سازی کرد؟ (/thread-15087.html)

چگونه می توان Simple Image Gallery' Plugin v3.0.0 را فارسی سازی کرد؟ - m.taghipour - ۳۰-۲-۱۳۹۳ ۰۹:۵۶ عصر

سلام دوستان
چگونه می توان Simple Image Gallery' Plugin v3.0.0 را فارسی سازی کرد؟؟

با سپاس

RE: چگونه می توان Simple Image Gallery' Plugin v3.0.0 را فارسی سازی کرد؟ - shaban532 - ۳۰-۲-۱۳۹۳ ۱۱:۵۸ عصر

درود
میشه خیلی ساده گفت،به جز مواقع خواص،در فارسی سازی باید دو کار انجام داد.
یکی ترجمه.
و دوم راستچین سازی.
ترجمه رو باید از توی فولدر lang داخل بسته انجام داد.
برای راستچین کردن هم باید،توی کدها تغییر بدی.

موفق باشید.

RE: چگونه می توان Simple Image Gallery' Plugin v3.0.0 را فارسی سازی کرد؟ - m.taghipour - ۳۱-۲-۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ صبح

ممنونم از راهنماییتون..بیشتر فارسی سازی نمایش تصاویر مد نظر من هست.

RE: چگونه می توان Simple Image Gallery' Plugin v3.0.0 را فارسی سازی کرد؟ - shaban532 - ۳۱-۲-۱۳۹۳ ۰۲:۳۷ صبح

نقل قول: بیشتر فارسی سازی نمایش تصاویر مد نظر من هست.
دقیق تر توضیح بدید.

یا علیRose

RE: چگونه می توان Simple Image Gallery' Plugin v3.0.0 را فارسی سازی کرد؟ - azarp - ۳۱-۲-۱۳۹۳ ۰۲:۴۲ صبح

با سلام
دوست غزیز اگه فقط نمایش باشه تو نمایش فقط چند گزینه داره
یکی click to enlarge

یکی هم که سه تا گزینه هستش بعدی قبلی و بستن اینا هم بصورت تصویر می باشد
دوست عزیز اگه منظورتون اینا هستن بفرمایید فارسی شو من دارم براتون آپ کنم

RE: چگونه می توان Simple Image Gallery' Plugin v3.0.0 را فارسی سازی کرد؟ - m.taghipour - ۳۱-۲-۱۳۹۳ ۱۰:۲۵ صبح

منظور من زمانی هست که کاربر یک عکس را انتخاب میکنه مثل عکسی که ضمیمه کردم و به جای متن انگلیس ، ترجمه فارسی آن نمایش داده بشه.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

RE: چگونه می توان Simple Image Gallery' Plugin v3.0.0 را فارسی سازی کرد؟ - Pourdaryaei - ۳۱-۲-۱۳۹۳ ۰۵:۰۸ عصر

ببينيد توي پلاگينتون بايد يه فايلي به نام en-GB***.ini وجود داشته باشه كه مثلا ً اين متن توش نوشته ...
کد:
image %s of %s . you are viewing ...
حالا شما اين متن رو به دلخواه خودتون تغيير بديد ، فقط %s رو تغيير ندين ، ذخيره كنيد و en-GB رو به fa-IR تغيير بديد ، در پوشه اي به همين نام در ريشه language جوملاتون آپلود كنيد ... مشكلتون حل ميشه