![]() |
|
چگونه می توان Simple Image Gallery' Plugin v3.0.0 را فارسی سازی کرد؟ - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: چگونه می توان Simple Image Gallery' Plugin v3.0.0 را فارسی سازی کرد؟ (/thread-15087.html) |
چگونه می توان Simple Image Gallery' Plugin v3.0.0 را فارسی سازی کرد؟ - m.taghipour - ۳۰-۲-۱۳۹۳ ۰۹:۵۶ عصر سلام دوستان چگونه می توان Simple Image Gallery' Plugin v3.0.0 را فارسی سازی کرد؟؟ با سپاس RE: چگونه می توان Simple Image Gallery' Plugin v3.0.0 را فارسی سازی کرد؟ - shaban532 - ۳۰-۲-۱۳۹۳ ۱۱:۵۸ عصر درود میشه خیلی ساده گفت،به جز مواقع خواص،در فارسی سازی باید دو کار انجام داد. یکی ترجمه. و دوم راستچین سازی. ترجمه رو باید از توی فولدر lang داخل بسته انجام داد. برای راستچین کردن هم باید،توی کدها تغییر بدی. موفق باشید. RE: چگونه می توان Simple Image Gallery' Plugin v3.0.0 را فارسی سازی کرد؟ - m.taghipour - ۳۱-۲-۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ صبح ممنونم از راهنماییتون..بیشتر فارسی سازی نمایش تصاویر مد نظر من هست. RE: چگونه می توان Simple Image Gallery' Plugin v3.0.0 را فارسی سازی کرد؟ - shaban532 - ۳۱-۲-۱۳۹۳ ۰۲:۳۷ صبح نقل قول: بیشتر فارسی سازی نمایش تصاویر مد نظر من هست.دقیق تر توضیح بدید. یا علی
RE: چگونه می توان Simple Image Gallery' Plugin v3.0.0 را فارسی سازی کرد؟ - azarp - ۳۱-۲-۱۳۹۳ ۰۲:۴۲ صبح با سلام دوست غزیز اگه فقط نمایش باشه تو نمایش فقط چند گزینه داره یکی click to enlarge یکی هم که سه تا گزینه هستش بعدی قبلی و بستن اینا هم بصورت تصویر می باشد دوست عزیز اگه منظورتون اینا هستن بفرمایید فارسی شو من دارم براتون آپ کنم RE: چگونه می توان Simple Image Gallery' Plugin v3.0.0 را فارسی سازی کرد؟ - m.taghipour - ۳۱-۲-۱۳۹۳ ۱۰:۲۵ صبح منظور من زمانی هست که کاربر یک عکس را انتخاب میکنه مثل عکسی که ضمیمه کردم و به جای متن انگلیس ، ترجمه فارسی آن نمایش داده بشه. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: چگونه می توان Simple Image Gallery' Plugin v3.0.0 را فارسی سازی کرد؟ - Pourdaryaei - ۳۱-۲-۱۳۹۳ ۰۵:۰۸ عصر ببينيد توي پلاگينتون بايد يه فايلي به نام en-GB***.ini وجود داشته باشه كه مثلا ً اين متن توش نوشته ... کد: image %s of %s . you are viewing ... |