![]() |
|
چطوری رنگ وقالب ماژول تورتگ روبارنگ زمینه سایت یکی کنم؟ - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: چطوری رنگ وقالب ماژول تورتگ روبارنگ زمینه سایت یکی کنم؟ (/thread-15060.html) |
چطوری رنگ وقالب ماژول تورتگ روبارنگ زمینه سایت یکی کنم؟ - jahani - ۲۸-۲-۱۳۹۳ ۰۹:۴۳ عصر سلام.رنگ زمینه سایت نوک مدادی ورنگ دکمه های ماژول تگ های مطلب سفیده...........میخوام یه رنگی بزارم که به زمینه سایت بخوره راهی هست واسش؟؟ RE: چطوری رنگ وقالب ماژول تورتگ روبارنگ زمینه سایت یکی کنم؟ - shaban532 - ۲۸-۲-۱۳۹۳ ۰۹:۵۱ عصر دمو نیاز داره دوست عزیز یا علی
RE: چطوری رنگ وقالب ماژول تورتگ روبارنگ زمینه سایت یکی کنم؟ - mohi - ۲۸-۲-۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ عصر توی تنظیمات قالبتون میتونید رنگهاتون رو عوض کنید قالبتون اسمش چیه؟ ورژن جوملاتون چیه؟ توی تنظیمات برید ببیند داره ؟ RE: چطوری رنگ وقالب ماژول تورتگ روبارنگ زمینه سایت یکی کنم؟ - jahani - ۲۸-۲-۱۳۹۳ ۱۰:۳۴ عصر من قالب jm-zara استفاده می کنم. چندماهیه هرتغییری درکد های سایت میدم هیچ تغییری نمیکنه سایت.نه فونتش نه رنگش نه تیترهاش.........پلاگین دخیره سازی هم عیرفعال میکنم بازم نمیشه !!!!!!!!!! RE: چطوری رنگ وقالب ماژول تورتگ روبارنگ زمینه سایت یکی کنم؟ - mohi - ۲۸-۲-۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ عصر در کد نه در خود تنظیمات قالب منظورمه خود استایل قالب توی مدیریت قالبها منظورمه RE: چطوری رنگ وقالب ماژول تورتگ روبارنگ زمینه سایت یکی کنم؟ - shaban532 - ۲۸-۲-۱۳۹۳ ۱۱:۰۹ عصر ctrl+F5 بزنید و کش مرورگرتون رو خالی کنید. یا از مرورگر دیگه استفاده کنید. اگه توس تنظیمات امکان تغییر بود که تغییر بدید،در غیر این صورت برای تغییر در کد،نیاز به دمو می باشد،دوست عزیز موفق باشید
|