![]() |
|
عدم نمایش تصاویر و مجموعه های ساخته شده در مدیریت فوکا گالری - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: عدم نمایش تصاویر و مجموعه های ساخته شده در مدیریت فوکا گالری (/thread-15053.html) |
عدم نمایش تصاویر و مجموعه های ساخته شده در مدیریت فوکا گالری - heroesofnew - ۲۷-۲-۱۳۹۳ ۱۰:۲۳ عصر سلام به همه من در فوکا گالری مجموعه هایی به عنوان تست ساختم و یک تصویر هم اضافه کردم توی سایت نشون میده ولی توی مدیریت چیزایی که ساختم را نشون نمیده مشکل چیه ؟ جوملا 2.5.19 فوکاگالری 3.2.1 که از همین سایت دانلود کردم RE: عدم نمایش تصاویر و مجموعه های ساخته شده در مدیریت فوکا گالری - سعید حمزه زاده - ۲۷-۲-۱۳۹۳ ۱۰:۵۶ عصر چرا نشون نده؟! در تب تصاویر میتونید تصاویرتون رو ببینید یا علی RE: عدم نمایش تصاویر و مجموعه های ساخته شده در مدیریت فوکا گالری - heroesofnew - ۲۸-۲-۱۳۹۳ ۱۲:۲۵ صبح تصویر مدیریت را پیوست کردم من در واقع چندتا تصویر اضافه کردم ولی نشون نمیده و یه چیز دیگه اینکه روی سایت وقتی روی تصویر کلیک میکنم برای سایز بزرگ تصویر توی popup چیزی نشون نمیده RE: عدم نمایش تصاویر و مجموعه های ساخته شده در مدیریت فوکا گالری - سعید حمزه زاده - ۲۸-۲-۱۳۹۳ ۰۵:۱۶ صبح قالب مدیریتتون رو تغییر بدید و تست کنید |