![]() |
|
مشکل در فونت منو ها - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل در فونت منو ها (/thread-15015.html) صفحهها: 1 2 |
مشکل در فونت منو ها - samansaberi - ۲۵-۲-۱۳۹۳ ۰۲:۳۴ صبح سلام داخل پوشه قالب یه پوشه باز کردم fonts فونت Bhoma رو با 3 پسوند لود کردم @font-face { font-family:bhoma; /* تعیین نام برای فونت */ src: url("../fonts/bhoma.eot"); /* برای نمایش در اینترنت اکسپلورر */ } @font-face { font-family:byekan2; /* تعیین نام برای فونت */ src: url('/../fonts/bhoma.ttf'); /* برای نمایش در مرورگرهای دیگر */ } #load-byekan { font-family:bhoma1, bhoma2; /* بارگزاری دو فونت در یک عنصر*/ } به شکل صحیح وارد کردم اما تغییری به وحود نیومد اگه امکان داره راهنمایی کنیید RE: مشکل در فونت منو ها - Pourdaryaei - ۲۵-۲-۱۳۹۳ ۰۵:۱۶ صبح فکر میکنم باید معرفی فونتها به شکل زیر باشه ، مثلا برای فونت yekan ، و برای فونتهای دیگه هم دوباره و دوباره ... کد: @font-face {RE: مشکل در فونت منو ها - samansaberi - ۲۵-۲-۱۳۹۳ ۰۴:۰۵ عصر ممنون اما بازم اوکی نشد ... RE: مشکل در فونت منو ها - محمدرضا بهارلو - ۲۶-۲-۱۳۹۳ ۰۹:۵۲ عصر سلام دوست عزیز آقای صابری اگر امکان داره ، دمو آنلاین قرار بدید یا فایلی که این کد ردون اون وجود داره را پیوست کنید . برقرار باشید
RE: مشکل در فونت منو ها - صدرا حسابی - ۲۶-۲-۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ عصر احتمالا در آدرس دهی اشتباه کردید، ../fonts/bhoma.eot یعنی یک پوشه از فایل css به عقب برگرد، وارد فولدر fonts شو و این فایل رو اجرا کن. RE: مشکل در فونت منو ها - xvision - ۲۷-۲-۱۳۹۳ ۰۶:۳۹ صبح من هم دقیقا به همین مشکل بر خوردم آدرس دهی کامله فراخوان هم کامله ولی مشکل اینجاس که هیچ تغییری تو سایت دیده نمیشه ! من حتی گشتم دیدم مثلا کامپوننت x هم روی فونت این تیتر تاثیر داره اونجا رو هم تغییر دادم ولی دریغ از کمترین تغییری تو سایت ! RE: مشکل در فونت منو ها - milad0098 - ۲۷-۲-۱۳۹۳ ۰۶:۴۸ صبح اگه امکانش هست نام قالبتون رو بگید تا بهتر بتونیم کمکتون کنیم RE: مشکل در فونت منو ها - xvision - ۲۷-۲-۱۳۹۳ ۰۷:۱۱ صبح من الان دارم از قالب خلیلان استفاده می کنم RE: مشکل در فونت منو ها - milad0098 - ۲۷-۲-۱۳۹۳ ۰۷:۲۷ صبح درود خلیلان رسانه قالب های زیادی داره کدوم قالبش RE: مشکل در فونت منو ها - xvision - ۲۷-۲-۱۳۹۳ ۰۸:۰۷ صبح قالب قدیمی خودش که رایگان برای دانلود گذاشته |