![]() |
|
نیاز به Pay per Download برای جوملا 3 دارم - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: نیاز به Pay per Download برای جوملا 3 دارم (/thread-15013.html) |
نیاز به Pay per Download برای جوملا 3 دارم - mohi - ۲۴-۲-۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ عصر با سلام افزونه Pay per Download همراه همه پلاگین هاش از جمله اتصال به درگاه پرداخت و اتصال به جی دانلود و مطالب جوملا ... رو برای جوملا 3 میخام ![]() برای فروش فایل در صورت پرداخت مبلغ اگه افزونه مشابه ای که با بانکهای داخلی و خارجی (هردو) وصل هست برای جوملا 3 میشناسید معرفی کنید ممنون میشم ![]() ![]()
RE: نیاز به Pay per Download برای جوملا 3 دارم - peyman-pma - ۳-۶-۱۳۹۳ ۰۸:۳۸ عصر منم شدیدا نیاز دارم بهش مرسیییییییییی جوملا 3 RE: نیاز به Pay per Download برای جوملا 3 دارم - Reza Ganji - ۵-۶-۱۳۹۳ ۰۳:۰۴ صبح این رو فکر نمیکنم رایگان پیدا کنید و باید از سایت سازنده خریداری بشه و به درگاه های ایرانی متصل بشه. RE: نیاز به Pay per Download برای جوملا 3 دارم - sajjad salehi - ۷-۶-۱۳۹۳ ۰۶:۵۲ عصر چه جالب همه یه دفعه دنبال یه چی میگردن ... خب چند تا افزونه ی مجانی خوب برای این کار هست مثلا این دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. یا این دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. و این یکی که مینی فروشگاه سازه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. downloads/26640 همه هم مجانی من pey per download برای جوملا 3 رو هم دارم ولی چون پولیه نمیتونم بگذارمش . تنها مشکل نبود درگاه پرداخت بانکی برای اینهاست در صورت تمایل به همکاری برای درگاه بانکی پیغام بدین . ممنون RE: نیاز به Pay per Download برای جوملا 3 دارم - akhani - ۱۲-۴-۱۳۹۵ ۰۳:۰۷ صبح تعجب میکنم این افرون رایگان هست در جوملای جهانی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: نیاز به Pay per Download برای جوملا 3 دارم - رضاندیمی - ۱۲-۴-۱۳۹۵ ۰۴:۱۲ صبح دوست عزیز تاریخ ایجاد این تاپیک رو ببینید،(1393) الان رایگان. با تشکر. |