![]() |
|
حذف /home از ادرس - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: حذف /home از ادرس (/thread-14962.html) |
حذف /home از ادرس - Rapidleech - ۱۹-۲-۱۳۹۳ ۰۸:۳۶ صبح با سلام من چطور میتونم /home در منوی اصلی و ایتم صفحه اصلی رو از ادرس حذف کنم؟ الان منوی صفحه نخست سایت من /home که نمیدونم چطور حذفش کنم RE: حذف /home از ادرس - Reza Ganji - ۱۹-۲-۱۳۹۳ ۰۵:۵۴ عصر منو صفحه اصلی رو برای ویرایش باز کنید و در قسمت ارامترها نمایش عنوان صفحه را روی خیر بزارید و عنوان صفحه را نیز به فارسی تغییر دهید . RE: حذف /home از ادرس - Rapidleech - ۱۹-۲-۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ عصر نه گویا سوالم رو بد پرسیدم این /home به ادرس اضافه شده! ادرس رو میخوام درست کنم نه عنوان رو الان وقتی تو سایت با موس به روی منوی نخست برید آدرس رو اینجوری نشون میده: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. /home میخوام حذف بشه RE: حذف /home از ادرس - Reza Ganji - ۲۰-۲-۱۳۹۳ ۱۲:۳۸ صبح شما مشکلتون با جوملاست یا سیستم دیگری چون این دمو که گذاشتید جوملا نیست ؟ اگر مشکلتون با سیستم دیگری هست از ابتدا باید مطرح میکردید چون وقتی شما سوالی میکنید و توضیحی در مورد اسکریپت استفاده شده نمیدهید منظور همان جوملاست. RE: حذف /home از ادرس - Rapidleech - ۲۰-۲-۱۳۹۳ ۰۱:۵۹ صبح استاد سیستم محتوی جوملاست ادرس سایت رو پ خ کردم خدمت شما RE: حذف /home از ادرس - Reza Ganji - ۲۰-۲-۱۳۹۳ ۰۲:۳۸ صبح شما اگر سئو رو فعال کردید استفاده از مود ریرایت آپاچی رو نیز تیک بزنید و فایل اچ تی اکسز رو هم ایجاد کنید. البته چنین مشکلی در سایت شما دیده نشد. |