![]() |
|
افزونه ای برای سروسامان بخشیدن به پروفایل کاربران وجوددارد؟ - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: افزونه ای برای سروسامان بخشیدن به پروفایل کاربران وجوددارد؟ (/thread-14948.html) |
افزونه ای برای سروسامان بخشیدن به پروفایل کاربران وجوددارد؟ - jahani - ۱۸-۲-۱۳۹۳ ۱۲:۵۸ صبح ببخشیدمن دنبال افزونه ای هستم که لیست پروفایل اعضا وب سایتم رو شیک وبافیلدهای دلخواه بتونم ایجادکنم که هرکی مراجعه کردباپروفایلی کامل وبااطلاعات تخصصی مواجه بشه...آیاهست؟؟؟ RE: افزونه ای برای سروسامان بخشیدن به پروفایل کاربران وجوددارد؟ - سعید حمزه زاده - ۱۸-۲-۱۳۹۳ ۰۱:۲۸ صبح میتونید برای ایجاد پروفایل کاربر از کامپوننت CB استفاده نمایید یا علی RE: افزونه ای برای سروسامان بخشیدن به پروفایل کاربران وجوددارد؟ - jahani - ۱۸-۲-۱۳۹۳ ۰۳:۲۱ صبح سلام.الان هم سایتم داره....امامیخوام تغییرش بدم.ببخشیدپیداکردم اگه نصب کنم قبلیاچس میشن؟ ببخشید من جوملا 2.5 هستم این فقط واسه 1.5 ؟؟؟ RE: افزونه ای برای سروسامان بخشیدن به پروفایل کاربران وجوددارد؟ - Reza Ganji - ۱۹-۲-۱۳۹۳ ۰۷:۰۲ صبح برای جوملا 2.5 هم با ترجمه فارسی وجود داره و اگر بگردید موجود هست |