![]() |
|
اسکرولر خبری مثل این سایت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: اسکرولر خبری مثل این سایت (/thread-14925.html) |
اسکرولر خبری مثل این سایت - gogerd - ۱۵-۲-۱۳۹۳ ۱۱:۵۴ عصر سلام دوستان یه اسکرول خبری مثل این سایت برای جوملا داریم؟ توی فوتر گذاشته اسکرولر رو! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: اسکرولر خبری مثل این سایت - sasanu - ۱۶-۲-۱۳۹۳ ۰۵:۲۰ عصر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. افزونه های دیگر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: اسکرولر خبری مثل این سایت - Mojtaba Pordel - ۱۷-۲-۱۳۹۳ ۰۳:۲۵ صبح سلام از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. استفاده کنید RE: اسکرولر خبری مثل این سایت - gogerd - ۱۹-۲-۱۳۹۳ ۰۵:۲۳ صبح اقای پردل اون اسکرول نمیکنه! دمو رو دیدم حالت fade داره!! اینطوری نیست؟ RE: اسکرولر خبری مثل این سایت - Mojtaba Pordel - ۱۹-۲-۱۳۹۳ ۰۷:۴۴ صبح سلام همونجا تو دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. میتونین تنظیماتش رو تغییر بدین و ببینین حالت های Content Browser و Content Scroller به دو شکل مختلف اسکرول میکنه. RE: اسکرولر خبری مثل این سایت - mohi - ۲۰-۲-۱۳۹۳ ۰۷:۵۱ صبح من تمامی این اسکرولر ها روامتحان کردم البته اونها که رایگان بود اما یه اسکرولر مثه بانک سامان میخام تک خطی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. برای این چه باید کرد؟
RE: اسکرولر خبری مثل این سایت - Reza Ganji - ۲۱-۲-۱۳۹۳ ۰۱:۴۰ صبح JV Hotnews فکر میکنم مناسب باشه : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اگر خوشتون نیومد در لیست زیر دنبال افزونه دلخواه بگردید : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |