![]() |
|
باز شدن صفحه index سایت بجای صفحه اصلی سایت - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: باز شدن صفحه index سایت بجای صفحه اصلی سایت (/thread-14918.html) |
باز شدن صفحه index سایت بجای صفحه اصلی سایت - ahag - ۱۵-۲-۱۳۹۳ ۰۶:۴۲ صبح با سلام یکی از سایت های من دچار مشکل شده که وقتی آدرس سایت (mehdimodarres.com) وارد میکنم بجای صفه اصلی سایت که سایتو نشون بده روت سایت نشون میده که وقتی روی گوشه حاوی جوملا(mm) کلید میکنم تازه سایت باز میشه. تو رو خدا راه نمایی کنید باید سایتو سریع درست کنمو سایتو آپلود کنم . تیکتم از پشتیبانی هاست گرفتم گفت باید index سایتو آپلود کنم دقیقا نمی دونم باید چی کار کنم لطفا راهنمایی کنید. RE: باز شدن صفحه index سایت بجای صفحه اصلی سایت - am_71 - ۱۵-۲-۱۳۹۳ ۰۷:۲۱ صبح سلام دوست عزیز سایت شما اصلاً آپ نشده؟! چیزی نشون نمیده؟! بررسی کنید... ممنون RE: باز شدن صفحه index سایت بجای صفحه اصلی سایت - ahag - ۱۵-۲-۱۳۹۳ ۰۸:۰۷ صبح ببخشید یه دو ساعتی هست برای هاست ایران مشکل ایجاد شده اگر میشه فردا صبح امتحان کنید. با تشکر RE: باز شدن صفحه index سایت بجای صفحه اصلی سایت - mahan - ۱۵-۲-۱۳۹۳ ۰۴:۵۸ عصر درود بر شما سرور سایت هنوز دچار مشکل است! اما به احتمال زیاد شما جوملا را درون پوشه دیگری نصب کرده اید که باید آنرا به روت اصلی سایت منتقل کنید و فایل کانفیگ را هم برای مسیر ویرایش کنید در غیر این صورت همیشه باید بعد از نام سایت خود پوشه مورد نظر را هم بنویسید شاد باشید و شادی بخش دیگران RE: باز شدن صفحه index سایت بجای صفحه اصلی سایت - ahag - ۱۵-۲-۱۳۹۳ ۰۸:۵۹ عصر بله من جوملا را در پوشه public_html و در پوشه mm قرار دادم. RE: باز شدن صفحه index سایت بجای صفحه اصلی سایت - azarp - ۱۵-۲-۱۳۹۳ ۰۹:۲۳ عصر با سلام دوست عزیز شما باید تمام فایلهای موحود در پوشه mmرا به روت انتفال بدید منظور از روت همون public_htm هستش موفق باشید |