![]() |
|
مشکل عدم ورود - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: مشکل عدم ورود (/thread-14866.html) صفحهها: 1 2 |
مشکل عدم ورود - Mashhad - ۸-۲-۱۳۹۳ ۱۱:۵۹ عصر باسلام: من نمیتونم وارد بشم مشکل از کجاست؟ ومپ سرور 2.4 نصب دارم و جوملای 3.2.3
RE: مشکل عدم ورود - shaban532 - ۹-۲-۱۳۹۳ ۱۲:۰۷ صبح مشکل از ومپ سرورتونه که الان رنگش نارنجیه و باید سبز باشه. باید بررسی بشه چون دلایل زیلدی میتونه داشته باشه. تازه نصب کردید و یا نصب بوده و سالم بوده و الان خراب شده؟ RE: مشکل عدم ورود - Mashhad - ۹-۲-۱۳۹۳ ۱۲:۱۲ صبح من وزژن قبلی رو نصب داشتم سبز هم شده بود وارد هم میشد اما این نسخه رو الان نصب کردم ولی فعال نیستش RE: مشکل عدم ورود - shaban532 - ۹-۲-۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ صبح اگه ویندوزتون ایکس پی باشه باید اینو بگم که ومپ از نسخه ی 2 به بعد با وین ایکس پی یک مقدار مشکل داره و توصیه می کنم از دیگر نرم افزار ها و یا نسخه های قبلی ومپ استفاده کنید. اگر هم نه باید ببینید چه نرم افزار های دیگری دارید که شاید تداخل ایجاد کنه. موفق باشید. RE: مشکل عدم ورود - Mashhad - ۹-۲-۱۳۹۳ ۱۲:۲۲ صبح ممنون.. ویندوز 8 نصب دارم.. فکر کردم نسخه جدید ومپ سرور رو نصب کنم بهتره ولی به مشکل خورده.. میرم نسخه قبلی رو نصب میکنم ----------------------------------------------------------------------------------- نسخه قبلی پوشه جوملا رو آدرس میدادم باز نمیکرد RE: مشکل عدم ورود - azarp - ۹-۲-۱۳۹۳ ۱۲:۵۶ صبح با سلام دوست عزیز شما همون بهتر از نسخه 2.5استفاده کنید با ا یکس پی هم مشکل نداره شما میتونید برنامه پیوست را دانلود سپس نصب نمایید بدون مشکل میتونید از نسخه های بالا در ویندوز ایکس پی استفاده نمایید. موفق باشید RE: مشکل عدم ورود - shaban532 - ۹-۲-۱۳۹۳ ۰۱:۰۱ صبح azarp عزیز: دوستمون که گفتند وین هشت دارند!!!! پس چرا.....؟ RE: مشکل عدم ورود - shaban532 - ۹-۲-۱۳۹۳ ۰۱:۱۵ صبح دروود این جور مواقع بیشتر دقت کنید!! ![]() ![]() به هر حال ممنون از توجه تان.... "این رو باید این جا یاد آوری کنم که ما همه برادر و برابریم.پس ببخشید توی این مورد خیلی معنی نداره و گفتنش خوب نیست." با تشکر RE: مشکل عدم ورود - Mashhad - ۹-۲-۱۳۹۳ ۰۱:۳۶ صبح اونجا مشکل حل شد ولی من بخاطر این مشکل ![]() ومپ رو ارتقا دادم بفرمایید اینجا چه مشکلی وجود داره؟ RE: مشکل عدم ورود - heroesofnew - ۱۰-۲-۱۳۹۳ ۰۶:۴۶ صبح من پیشنهاد میکنم کلا wamp را پاک کنید و از xampp استفاده کنید خیلی کار باهاش راحته همه ی جوملا ها را ساپورت میکنه روی ویندوز 8 هم جواب میده |