![]() |
|
هشدار به کاربران مرورگر قدیمی - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: درخواست الحاقات (/forum-18.html) +---- انجمن: درخواست افزونه های جوملا (/forum-20.html) +---- موضوع: هشدار به کاربران مرورگر قدیمی (/thread-14853.html) صفحهها: 1 2 |
هشدار به کاربران مرورگر قدیمی - moas - ۷-۲-۱۳۹۳ ۱۱:۰۷ عصر افزونه ای میخوام که به کاربرای مرورگر قدیمی هشدار بده و حتما بشه متنشو فارسی نوشت جوملا 2.5 RE: هشدار به کاربران مرورگر قدیمی - leksoz - ۸-۲-۱۳۹۳ ۱۲:۵۴ صبح اقای رضا گنجی در این تاپیک معرفی کردند قدیم: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: هشدار به کاربران مرورگر قدیمی - moas - ۸-۲-۱۳۹۳ ۰۴:۳۰ عصر اینو دیدم. قابلیت تغییر متنو نداره RE: هشدار به کاربران مرورگر قدیمی - shaban532 - ۹-۲-۱۳۹۳ ۱۲:۱۲ صبح شما بگید کدوم قسمت رو میخواید تغییر بدید توی سورس برنامه بررسی کنیم. موفق باشید. RE: هشدار به کاربران مرورگر قدیمی - moas - ۹-۲-۱۳۹۳ ۰۴:۴۹ عصر همون پنجره هشدار بنویسه کاربر گرامی شما از مرورگر.... RE: هشدار به کاربران مرورگر قدیمی - shaban532 - ۹-۲-۱۳۹۳ ۰۵:۰۰ عصر من الان جوملا ندارم. شما متن قبلی (متنی که الان نمایش میده)+متنی رو که میخواید نمایش بده رو این جا اعلام کنید تا براتون درست کنم. موفق باشید. RE: هشدار به کاربران مرورگر قدیمی - moas - ۹-۲-۱۳۹۳ ۰۸:۱۵ عصر متن: کاربر گرامی شما در حال دیدن وبسایت آموزشگاه با مرورگر قدیمی هستید. ممکن است برخی از آیتم های سایت به خوبی نمایش داده نشود. لطفا مرورگر خود را آپدیت کنید. بجای You've arrived at the RicheyWeb demo site. Most of the RicheyWeb Joomla extensions are featured on this site. This pop-up is a demo of the SplashR extension. افزونه : در بالا معرفی شده است. RE: هشدار به کاربران مرورگر قدیمی - shaban532 - ۱۰-۲-۱۳۹۳ ۰۲:۱۶ صبح شما کدومو دانلود کردید؟ اونی که تو فرومه یا از سایت سازنده. اونی که توی فرومه دانلود نمیشه!!من از سایت سازنده دانلود کردم اما چنین جمله هایی توی پلاگین وجود نداره!! موفق باشید. RE: هشدار به کاربران مرورگر قدیمی - moas - ۲۷-۲-۱۳۹۳ ۰۶:۴۱ عصر چقدر موضوع رو سخت میکنی! میخوام متنی که به کاربر نشون میده فارسی باشه حالا هرچی میخواد باشه RE: هشدار به کاربران مرورگر قدیمی - Reza Ganji - ۲۷-۲-۱۳۹۳ ۱۱:۵۴ عصر اپلاگین زیر را دانلود کنید و ترجمه های خودتون رو جایگزین کنید کاری نداره باید چند خط ترجمه بشه.فایل زیر را ترجمه کنید به فارسی : en-GB.plg_system_browserupdatewarning.ini در پوشه زبان های پلاگین هست من دوباره دانلود کردم و پیوست رو جایگزین کردم : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. |