![]() |
|
پلاگین Nice Watermark - نسخهی قابل چاپ +- پارس جوم :: انجمن های تخصصی جوملا (https://forums.parsjoom.ir) +-- انجمن: پشتیبانی (/forum-70.html) +--- انجمن: مباحث و مشکلات عمومی (/forum-33.html) +--- موضوع: پلاگین Nice Watermark (/thread-14629.html) |
پلاگین Nice Watermark - eskafild - ۹-۱-۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ عصر سلام کسی پلاگین Nice Watermark رو داره؟ متاسفانه تجاریه نتونستم دانلود کنم! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: پلاگین Nice Watermark - eskafild - ۱۱-۱-۱۳۹۳ ۱۲:۵۱ صبح کسی این افزونه رو نداره؟ RE: پلاگین Nice Watermark - arx mirzaei - ۱۳-۱-۱۳۹۳ ۰۷:۲۴ صبح بفرما دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خودم امتحان نکردم ها همین که دیدم لینک رو میده گذاشتم اینجا RE: پلاگین Nice Watermark - eskafild - ۱۳-۱-۱۳۹۳ ۰۷:۳۰ عصر مرسی، میشه کسی دانلودش کنه فایل زیپ شدش رو بده؟ هر کاری می کنم نمی تونم فایلشو دانلود کنم RE: پلاگین Nice Watermark - vahid.exe - ۱۳-۱-۱۳۹۳ ۰۷:۵۹ عصر سلام. این افزونه تجاری است و این سایتهایی که لینک دانلود قرار دادن همگی مشکل داره و دانلود نمیشه. من یک نسخه پلاگین Watermark دارم واستون پیوست میکنم ازش استفاده کنید. این نسخه رایگان است RE: پلاگین Nice Watermark - eskafild - ۱۳-۱-۱۳۹۳ ۰۸:۲۷ عصر ممنون، خودتون با این پلاگین کار کردید؟ من موقعیت رو مشخص کردم و لوگو رو، فعالش کردم ولی تو تصاویر لوگو نزد چه باید کرد؟ RE: پلاگین Nice Watermark - vahid.exe - ۱۳-۱-۱۳۹۳ ۰۹:۳۴ عصر سلام. آره قبلا استفاده میکردم و تا جایی که یادمه تنظیمات خاصی نداشت. بدون مشکل کار میکرد. کافی بود نصب و فعالش کنید بعد هم تصویر Watermark را انتخاب کنید. اگر گالری دارید و تصاویرتون داخل ساب فولدر هست میتونید با آموزش زیر Watermark رو فعال کنید برای همه تصاویر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. زندگیتان سپید RE: پلاگین Nice Watermark - eskafild - ۱۳-۱-۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ عصر تنظیمات رو بروش زیر من تو پلاگین انجام دادم: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ولی نتیجه ای حاصل نشد! RE: پلاگین Nice Watermark - vahid.exe - ۱۳-۱-۱۳۹۳ ۱۰:۳۲ عصر درسته نباید مشکلی داشته باشه. فقط: 1- اون فاصله ای که در نام تصویر لوگو وجود داره رو ویرایش کنید. 2- کش مرورگر رو خالی کنید و دوباره تست کنید 3- یه چیز دیگه هم تو ذهنمه نمیدونم واسه همین افزونه بود یا نه اینکه: فقط از یک فرمت تصویر پشتیبانی میکرد. با فرمتهای مختلف jpg, png, gif تست کنید شاید جواب داد. یا علی RE: پلاگین Nice Watermark - eskafild - ۱۳-۱-۱۳۹۳ ۱۱:۱۰ عصر باز نتیجه نداد! من موندم یعنی تو جوملا یه افزونه ای برای اینکار پیدا نمیشه؟!
|